Menu

Leonbets pariuri sportive cu dedicaţie

Leonbets pariuri sportive cu dedicatie

Leonbets este o filială a Leon Gaming Ltd. şi este online din 2007

Acesta se adresează în principal jucătorilor ruşi şi polonezi, cu fiecare dintre aceste limbi disponibile, precum şi engleză şi germană.

Casa de pariuri este autorizată şi reglementată de Comisia de jocuri Kahnawake (Canada) şi de guvernul Curacao. Leon Gaming Ltd. Operează din Belize.

În prezent nu aveţi voie să vă înregistraţi pe site dacă sunteţi din SUA, Spania, Italia, Regatul Unit, Israel, Franţa, Estonia, Letonia, Lituania, Mohawk Teritoriul Kahnawake, Afganistan sau Coreea de Nord.

Steaua americană rusa-americana MMA, Jeff Monson, este ambasadorul lor, iar Leonbets sunt parteneri cu Skrill, Neteller, microgaming şi jocurile Evolution. Acest lucru permite Leonbets să aibă o gamă largă de pieţe şi jocuri online, inclusiv LiveCasion, Netent Games, Virtual Sports, TV Games şi Betsoft Games. Cu toate acestea, există un accent clar pe cartea lor de sport şi în special Fotbalul.

Nu are aproape nici o prezenţă pe reţelele de socializare pe web-ul de limba engleză, cu toate acestea există trimiteri la casele de pariuri pe conturile de Twitter ruse, extrem de urmate, precum Wylsacom, care are 450.000 de urmăritori.

Leonbets nu are o gamă uriaşă de pieţe disponibile în oferta de pariere

Dar majoritatea pariorilor vor fi mai mult decât mulţumiţi de selecţia oferită în prezent. Sporturile care sunt în prezent sunt:

Fotbal, tenis, hochei pe gheaţă, baschet, badminton, baseball, volei pe plajă, cricket, hochei de câmp, futsal, handbal, rugby, tenis de masă, volei şi polo de apă.

Secţiunea „Outrights” din cartea lor de sport oferă un accent specific asupra sporturilor actuale, cu o piaţă imensă pentru olimpiadă, precum şi o atenţie asupra sporturilor americane.

Şansele pe care le au sunt oarecum competitive, în comparaţie cu cele mai populare case de pariuri din Europa de Vest, dar există cu siguranţă loc pentru îmbunătăţiri.

Facilitatea de pariuri live oferă pieţe de pariuri live în toate marile sporturi listate, dar se concentrează cel mai mult pe pieţele de fotbal şi tenis. Jucătorii pot paria până la 10.000 USD pe rezultatele evenimentelor live.

În prezent, nu există opţiune de încasare în direct, statistici în direct sau acces la streaming de sport, astfel încât există o reală lipsă de urgenţă în pariurile lor în direct, ceea ce va servi doar pentru a împiedica succesul acestei caracteristici.

Aspectul şi designul paginii este destul de elementar şi simplu, făcând-o accesibilă chiar şi celor mai noi jucători. Există o facilitate de chat live şi o facilitate de e-mail de 24 de ore încorporată pe pagină web dacă aveţi nevoie de ajutor.

Aplicaţia lor mobilă este relativ uşor de utilizat şi este bine pusă la dispoziţia jucătorilor, o experienţă calmă şi liniştită.

Deoarece această casa de pariuri se concentrează pe piaţa lor din Europa de Est, există o lipsă de limbi disponibile în special în Europa de Vest, cu o singură opţiune pentru germană şi engleză.

În general, casa de pariuri este relativ inaccesibilă pentru ţările din estul Europei, dar, având în vedere că şansele lor nu sunt la fel de competitive ca cele mai populare case de pariuri din Europa, ar fi dificil să-şi extindă în prezent operaţiunile.

Leonbets este bine conceput şi conceput, oferind jucătorilor o experienţă bună pentru utilizatori, dar lipsa unor opţiuni de retragere a numerarului, a statisticilor şi a streamingului nu afectează ceea ce este un sentiment general pozitiv.

Știri relevante