Leonbets pariuri sportive cu dedicatie

Leonbets este o filiala a Leon Gaming Ltd. si este online din 2007. Acesta se adreseaza in principal jucatorilor rusi si polonezi, cu fiecare dintre aceste limbi disponibile, precum si engleza si germana.

Casa de pariuri este autorizata si reglementata de Comisia de jocuri Kahnawake (Canada) si de guvernul Curacao. Leon Gaming Ltd. opereaza din Belize.

In prezent nu aveti voie sa va inregistrati pe site daca sunteti din SUA, Spania, Italia, Regatul Unit, Israel, Franta, Estonia, Letonia, Lituania, Mohawk Teritoriul Kahnawake, Afganistan sau Coreea de Nord.

Steaua americana rusa-americana MMA, Jeff Monson, este ambasadorul lor, iar Leonbets sunt parteneri cu Skrill, Neteller, microgaming si jocurile Evolution. Acest lucru permite Leonbets sa aiba o gama larga de piete si jocuri online, inclusiv LiveCasion, Netent Games, Virtual Sports, TV Games si Betsoft Games. Cu toate acestea, exista un accent clar pe cartea lor de sport si in special Fotbalul.

Nu are aproape nici o prezenta pe retelele de socializare pe web-ul de limba engleza, cu toate acestea exista trimiteri la casele de pariuri pe conturile de Twitter ruse, extrem de urmate, precum Wylsacom, care are 450.000 de urmaritori.

Leonbets nu are o gama uriasa de piete disponibile in cartea de sport, dar majoritatea pariorilor vor fi mai mult decat multumiti de selectia oferita in prezent. Sporturile care sunt in prezent sunt:

Fotbal, tenis, hochei pe gheata, baschet, badminton, baseball, volei pe plaja, cricket, hochei de camp, futsal, handbal, rugby, tenis de masa, volei si polo de apa.

Sectiunea „Outrights” din cartea lor de sport ofera un accent specific asupra sporturilor actuale, cu o piata imensa pentru olimpiada, precum si o atentie asupra sporturilor americane.

Sansele pe care le au sunt oarecum competitive, in comparatie cu cele mai populare case de pariuri din Europa de Vest, dar exista cu siguranta loc pentru imbunatatiri.

Facilitatea de pariuri live ofera piete de pariuri live in toate marile sporturi listate, dar se concentreaza cel mai mult pe pietele de fotbal si tenis. Jucatorii pot paria pana la 10.000 USD pe rezultatele evenimentelor live.

In prezent, nu exista optiune de incasare in direct, statistici in direct sau acces la streaming de sport, astfel incat exista o reala lipsa de urgenta in pariurile lor in direct, ceea ce va servi doar pentru a impiedica succesul acestei caracteristici.

Aspectul si designul paginii este destul de elementar si simplu, facand-o accesibila chiar si celor mai noi jucatori. Exista o facilitate de chat live si o facilitate de e-mail de 24 de ore incorporata pe pagina web daca aveti nevoie de ajutor.

Aplicatia lor mobila este relativ usor de utilizat si este bine pusa la dispozitia jucatorilor, o experienta calma si linistita.

Deoarece aceasta casa de pariuri se concentreaza pe piata lor din Europa de Est, exista o lipsa de limbi disponibile in special in Europa de Vest, cu o singura optiune pentru germana si engleza.

In general, casa de pariuri este relativ inaccesibila pentru tarile din estul Europei, dar, avand in vedere ca sansele lor nu sunt la fel de competitive ca cele mai populare case de pariuri din Europa, ar fi dificil sa-si extinda in prezent operatiunile.

Leonbets este bine conceput si conceput, oferind jucatorilor o experienta buna pentru utilizatori, dar lipsa unor optiuni de retragere a numerarului, a statisticilor si a streamingului nu afecteaza ceea ce este un sentiment general pozitiv.

Știri relevante