Leprechaun goes Wild micutii spiridusi plini de jackpot

Leprechaun goes Wild micutii spiridusi plini de jackpot

Play’n Go a lansat slotul Leprechaun Goes Wild pe 13 februarie 2020. Dezvoltatorul a demonstrat si titlul la ICE care a avut loc la Londra. Titlul a devenit urmatorul joc din seria Leprechaun, care include Leprechaun Goes to Egypt si Leprechaun Goes to Hell lansat in 2013 si respectiv 2016.

In comunicatul de presa al companiei, jocul este marcat ca „titlu fantastic cu cele mai iubite personaje, cu care jucatorii simt o legatura”. Ei proclama „Revolutia Curcubeului” in lumea sloturilor online. Dar este cu adevarat adevarat? Nu, nu este.

Play’n Go pare sa piarda capacitatea de a crea produse noi, exclusive. In prezent, compania reproduce jocuri similare unul dupa altul.

Aceasta este o idee foarte „inteligenta”! Daca este nevoie de un nou slot, tot ce trebuie sa faceti este doar sa schimbati ceva in cel vechi! Aia este. Nu mai este necesar sa cautati idei inovatoare si sa le puneti in aplicare. Acest proces dureros este invechit pentru Play’n Go.

Fiecare dintre voi a auzit cu siguranta zicala „Norocul irlandezilor” si este foarte probabil asociat cu Ziua Sf. Patrick. Faptul amuzant este ca sensul nu are nimic de-a face cu norocul irlandezilor si are o conotatie diferita.

Icoanele cu valoare redusa sunt reprezentate de regale tipice de la 10 la Ace. Simbolurile cu plata mare sunt legate de viata spiridusilor: o potcoava, o cana de bere, o pipa fumurie, o palarie de spiridus si o oala plina cu aur. Potul de aur este, evident, cel mai scump si va ofera miza de 20 de ori pentru 5 de un fel. Simbolul la preturi ridicate este un Wild, care ofera miza de 40 de ori pentru 5 dintre ele. Exista cinci pictograme Wild diferite in joc; toti sunt aratati ca spiridusi. Pot arata diferit, dar functia lor este aceeasi: sa inlocuiasca orice alte simboluri de plata pentru a forma mai multe combinatii câstigatoare.

Adevarul este ca in zilele goanei dupa aur, cei mai de succes mineri si oameni de afaceri erau de origine irlandeza. Pe masura ce timpul trecea, a aparut zicala „norocul irlandezilor”. De atunci, aceasta fraza se aplica tuturor irlandezilor, cu exceptia faptului ca nici macar nu are radacinile irlandeze. Astfel, trifoiul este considerat noroc in cultura irlandeza. Dar sa revenim la carne.

Leprechaun Goes Wild este un joc cu 5 role si 4 rânduri cu 20 de linii de plata fixe. Procesul de joc se desfasoara in jurul zonei verzi si insorite. In stânga si in dreapta din grila, exista doua statui misterioase, care ataseaza farmecul special slotului. Pentru a obtine o plata, trebuie sa prindeti 3 sau mai multe pictograme potrivite.

Leprechaun Goes Wild este un slot extrem de volatil. Evaluarea de volatilitate aici este 9/10, cu toate acestea, nu este atât de severa ca unele dintre cele mai recente versiuni de la furnizor. Dar, oricum, avem un alt slot „totul sau nimic” pe mâini. RTP este de 96,20%. Conform Play’n Go, jocul are un potential tehnic de 10.000 de mize. Jocul de baza nu ne surprinde cu ceva extraordinar.

Știri relevante