Menu

Limitarea mizei la terminalele de pariuri sportive

Argumentul nu reuseste sa detina apa atunci cand luati in considerare unii dintre criticii terminale de pariuri sportive-urilor din industria jocurilor de noroc. Breon Corcoran, de exemplu, a fost directorul executiv al Paddy Power, cand a spus: „Credem ca problema a devenit atat de toxica, incat doar o reducere substantiala a limitelor de actiuni terminale de pariuri sportive la 10 GBP sau mai putin va rezolva problemele societatii. Sunt increzator ca am putea opera afacerea noastra cu amanuntul cu succes si profitabil in asemenea conditii. Alti operatori bine gestionati ar trebui sa poata face acelasi lucru ”. Aceasta a fost intr-o scrisoare catre ministrul Departamentului Culturii, Media si Sport, Tracey Crouch, care este responsabil pentru consultarea continua a guvernului.

Adrian Parkinson a fost partial responsabil pentru introducerea Terminalelor de pariuri fixe cu cote fixe in Regatul Unit si ulterior s-a alaturat Campaniei pentru jocurile de noroc fairer pentru a-i ajuta in lupta lor impotriva masinilor. El a spus: „Aceste medii sunt, in opinia mea, inselatoare si subestimeaza amploarea pierderilor pe care multi jucatori terminale de pariuri sportive le sufera de fapt … In cei 10 ani in care am fost responsabil pentru terminale de pariuri sportive-uri am vazut … un fost director la Bradford care a trecut prin 8.000 de lire sterline intr-o singura sesiune. “.

Paddy Power reprezinta aproximativ 4% din bunurile imobiliare detinute de casele de pariuri britanice, ceea ce inseamna ca altii considera ca rezerva irlandeza este mai bine plasata pentru a face fata pierderilor decat companiile care depind mai complet de terminalele de pariuri fixe pentru venituri obisnuite. Avand in vedere pierderea veniturilor fiscale pe care guvernul ar suferi-o prin reducerea mizei maxime la TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE la doar 2 lire sterline, acesta a parut rezultatul cel mai putin probabil, iar multi au fost surprinsi de declaratia pentru anuntul Culture Media si Sport din mai 2018 ca limita ar fi redus la 2 lire sterline.

Un aspect neprevazut al proliferarii terminale de pariuri sportive-urilor pe strazile britanice este capacitatea pe care acestia le ofera infractorilor pentru spalarea cu succes a banilor murdari. Intrucat utilajele sunt capabile sa ia sume uriase de bani, traficantii de droguri si altele asemenea pot plati o multime buna de numerar si apoi sa incaseze bani inainte de a pierde prea mult din ea. Aceasta va implica un profit redus asupra profiturilor lor din vanzarile de droguri, dar in schimb vor avea bani „curati” si o imprimare care sa spuna ca au jucat in acea zi. Acest lucru este suficient pentru a arata orice oferte ale politiei care le-ar putea opri si pentru a va intreba de ce au o suma atat de mare de bani.

Știri relevante