Menu

Limitarea mizelor o alta frauda a caselor de pariuri

Un alt exemplu de comportament indoielnic din rezervari vine sub forma conturilor limitate sau inchise. Acest lucru tinde sa se intample cu jucatorii care au avut succes, castigurile majore fiind urmate de e-mailuri de la companiile online, pe care le-au plasat pariurile in care le informeaza ca suma de bani cu care vor putea paria este restransa la doar putin £ 2.

In cazuri mai extreme, anumite case de pariuri vor inchide pur si simplu conturile, impiedicand jucatorii sa poata face pariuri la orice. Acest lucru se intampla doar pentru ca au avut noroc cu o serie de pariuri si au castigat mai multi bani decat „Echipa de tranzactionare” a companiei considera ca este o suma corecta pentru ei de pierdut. Din nou, acesta este un con? Este vorba despre casele de pariuri care se angajeaza in practici neloiale sau le protejeaza singure si marjele de profit? Una complicata de decis.

Desi in Romania avem una dintre cele mai deschise piete de jocuri de noroc din lume, este, de asemenea, una dintre cele mai bine reglementate. Operatorii au nevoie de licente emise de Comisia pentru jocuri de noroc pentru a oferi pariuri clientilor din Romania, fie in magazine sau online, indiferent unde se bazeaza. Pentru a va obtine si a va pastra licentele, companiile trebuie sa demonstreze ca ofera jocuri de noroc sigure si responsabile si, de asemenea, ca verifica de unde provin banii pentru a preveni frauda.

Toate acestea fac ca pariurile in Romania sa fie cat mai sigure pe cat poate fi de siguranta, inseamna ca aveti un discurs juridic si daca credeti ca ati fost inselat (vezi mai tarziu). Daca totusi alegeti sa pariati cu o casa sau un cazinou fara licenta si ei va fura, nu puteti face aproape nimic. Acest lucru se intampla in fiecare zi si singurul mod de a va asigura ca sunteti protejat este sa verificati daca au licenta de a opera. Toate site-urile noastre de pariuri recomandate sunt autorizate si de incredere in Romania.
Frauda si furtul in jocuri de noroc in viitor.

Social MediaBookmakerii ofera pentru totdeauna noi moduri noi si mai moderne de evitare a fi fraudate. Problema pe care o au ei este ca cei care ar face inselaciunea vin cu modalitati la fel de moderne si inteligente de a intra in industria. Atunci, cum vor functiona lucrurile in viitor?

Știri relevante