Menu

Lipsa de disciplină şi ego-ul sunt piedici la masa de poker

Lipsa de disciplina si ego-ul sunt piedici la masa de poker
Erau atât de multe semne că nu aveam de gând să ajung ca jucător profesionist de poker. Nu i-am lăsat pe niciunul să intre, pentru ca eram atent.

Am ştiut întotdeauna cel mai bine.

Nu eram dispus să învăţ. Eram inflexibil. Câştigasem 10.000 de dolari într-un turneu online. Am lins chestia asta. Ce era de învăţat?

A fi ignorant nu este atât de ruşinos, cât să nu fii dispus să înveţi, a spus Benjamin Franklin. A rămâne deschis la minte şi flexibil este o adevărată provocare, a spus Erik Seidel. De unde a venit acea încăpăţânare? Ego, desigur.

Sonia Aurora Madan obişnuia să cânte în capul vocii ca Toată lumea are un singur, doar ca a mea era mai mare decât majoritatea. Am vrut să fiu perfectă. Am avut această încercare de a reuşi, alimentată de ego, şi nu de dragoste.

Mă gândesc la Philipp Gruissem şi la decizia să de a schimba motivele pentru care a jucat poker şi de a-l folosi ca vehicul pentru a ajuta la îmbunătăţirea vieţii altora. Am vrut să joc poker ca o modalitate de a ajuta oamenii să renunţe la alcool, dar nu m-am concentrat pe asta.

În schimb, am făcut totul despre mine. Ego-ul meu era un sinucigaş care-şi făcea lucrurile în pieptul meu. Ar fi trebuit să o verific la uşă. Astfel ar fi găsit bomba. Spune Adam Roothlus Levy:

Cel mai mare lucru care îi împiedica pe oameni să câştige la poker este să ai un ego prea mare. Trebuie să-ţi verifici ego-ul la uşa dacă vrei să câştigi.

Nimănui nu-i pasă dacă eşti celebru, miliardar etc., odată ce te-ai aşezat la masa de poker, aşa că nu lăsa asta să îţi împiedice procesul de învăţare.

Ack de disciplina a fost unul uriaş pentru mine

Dacă câştig, mi-aş spune că trebuie să joc în continuare. Dacă pierd, mi-aş spune acelaşi lucru. Aş urmări. Aş lua decizii pe care le ştiam că sunt -EV.

Pentru cea mai lungă perioadă de timp am avut în portofel o notă pe care mi-am scris-o mie amintindu-mi să fiu răbdător, să mă împăturesc şi să-mi aleg punctele cu înţelepciune. L-aş ignora întotdeauna. Eram peste tot.

Cred că prea mulţi oameni au momente de dracu sau folosesc o scuză slabă de genul. Pot juca bine post flop pentru a justifica lucruri despre care ştiu că nu ar trebui să facă.

Am citit odată un citat care spunea că nu este suficient să fii cel mai bun jucător, trebuie să joci şi tu bine. Sfaturi geniale pe care vrem să le urmăm cu toţii, dar doar cei mai buni jucători o fac.

Jocurile Unibet cash sunt toate despre Hold’em cu mize reduse, cu o notă de Omaha în lateral. După cum am menționat mai sus, variantele de nișă de poker pur și simplu nu sunt reprezentate aici. În schimb, primești poker Banzai, care este în esență un joc de bani NLHE cu stivă scurtă.

De asemenea, merită remarcat faptul că, în ciuda lipsei oricărui suport pentru HUD de poker, software-ul Unibet este de fapt destul de prietenos cu mai multe mese.

Știri relevante