Menu

Lipsa de încredere nu te ajută să câştigi la mesele de poker

Lipsa de incredere nu te ajuta sa castigi la mesele de poker
Atunci s-a întâmplat cel mai ciudat lucru. Ca parte a acestui obiectiv de a câştiga 45.000 de dolari prin poker, am trimis un e-mail la cinci editori de reviste de poker. I-am întrebat dacă doresc să scriu despre povestea mea despre renunţarea la slujbă şi câştig de 45.000 de dolari prin poker. Unul dintre ei a spus da.

A existat o singură problemă

Nu ştiam să scriu. Editorul a fost John Wenzel de la revista Poker Pro Europe şi s-a născut rubrica Valleys to Vegas. În timp ce eram ocupat să pierd bani la mese, mai multe tipuri de John Wenzel mi-au citit poveştile şi mi-au oferit mai multă muncă.

La douăzeci şi patru de luni de la renunţarea la slujbă şi stabilirea unui obiectiv de a câştiga 45.000 de dolari prin poker, am câştigat 45.000 de lire scriind despre poker. La urma urmei, trebuie să-mi păstrez libertatea.

Dar de ce nu l-am făcut ca jucător profesionist de poker? Ce a mers prost? Am întrebat zeci de jucători profesionişti de poker, care au reuşit acolo unde am eşuat, de ce?

Lipsa de auto-reflectie

Treceam prin cea mai intensă perioada de auto-reflectie din viaţa mea, dar nu îmi adaptam procesul în jocul meu de poker. Şi chiar dacă aş face-o, îmi învăţam meseria în singurătate.

Au fost foarte puţini oameni cu care am vorbit despre poker şi nimeni la nivel de experţi. Deci, chiar şi în momentele în care îmi revedeam jocul, nu eram sigură ce fac.

Fedor Holz este cel mai tare jucător de poker de pe planeta chiar acum şi asta a avut de spus despre auto-reflectare.

Cred că motivul pentru care majoritatea oamenilor nu vor câştiga niciodată la poker este acelaşi motiv pentru care oamenii eşuează în orice altceva din viaţă. Este pentru că nu reflectă – mai ales auto-reflectare.

Există atât de multe domenii în poker încât poţi lucra pentru a deveni un jucător mai reuşit, încât mulţi jucători nici măcar nu realizează că exista, deoarece se ţin de un model de gândire existent pe care l-au interiorizat ca un obicei puternic în timp ce cresc.

Ca în orice altceva, cred ca obţinerea valorii maxime din experienţele pe care le faceţi este esenţială. Dacă faceţi o greşeală, daţi seama ca aţi făcut una şi asiguraţi-vă ca vă îmbunătăţiţi în acea zonă.

Văd o mulţime de oameni care fac aceeaşi greşeală în diferite variaţii iar şi iar şi apoi în multe cazuri care duc la frustrare şi cred ca acesta este adesea motivul pentru care sunt blocaţi într-o rutină.

Fiţi fericiţi ca faceţi greşeli, deoarece înseamnă ca vă îmbunătăţiţi. Evan Jarvis, fondatorul Gripsed Poker, a fost de acord cu Holz. Unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii nu castiga la poker este lipsa conştiinţei de sine.

Ei bine, este greu să scapi de faptul că 888 este o sală de poker bine stabilită. Are trafic mare cu jucători din întreaga lume și, ca companie publică, aveți siguranța că banii dumneavoastră sunt în siguranță.

Acest lucru nu înseamnă că orice alte camere recomandate de pe acest site sunt nesigure, dar natura puternic reglementată a unei fiare precum 888 unde gasim detalii aici https://pariubet.ro/recenzie/888sport/ poate oferi o mai mare profunzime de încredere, care este greu de reprodus. Respect pe oricine apreciază asta atunci când aleg unde să joace poker online.

Totuși, toate acestea vin cu prețul jocului pe un site de poker care a depășit cu mult apogeul. Software-ul este arhaic, publicitatea este enervantă, iar jocurile sunt lipsite de viață.

Dacă doriți toată securitatea unui site precum 888 Poker, dar cu un software mult mai bun, încercați în schimb Betsafe Poker. Sau, dacă vrei să joci la granița pokerului online modern.

Știri relevante