Menu

Live stream de la bet365 cel mai pretabil dintre toate

Live stream de la bet365 cel mai pretabil dintre toate

Bet365 live streaming acesta este produsul emblematic al marcii pe care Bet365 le ofera clientilor in mod gratuit.

Pariurile in joc nu au fost niciodata mai usoare, deoarece actiunea poate sa fie urmarita in direct si puteti lua cele mai bune decizii cu privire la urmatoarele pariuri pe care vreti sa le depuneti.

Serviciul de live streaming are cateva caracteristici, printer care:

-peste 190.000 de evenimente pe An.

-transmiterea de inalta calitate este disponibila atat pe PC, cat si pe tablet sau pe orice alt dispozitiv  ( Iphone sau Android ).

-consola este grozava, fiind si usor de utilizat in jocurile de pariuri de tipul In-Play.

-puteti urmari mai multe fluxuri in acelasi timp, cu ajutorul functiei Multi View.

-numarul de evenimente transmise este mai mare decat la orice alta casa de pariuri.

-serviciul de relatii cu clientii are o disponibilitate de 24/7.

Pentru a putea utiliza serviciul de live streaming, trebuie sa aveti un cont deschis la Bet365, contul trebuie sa fie alimentat, trebuie sa va conectati la cont si sa fi pariat in ultimele 24 de ore. Folosirea acestui serviciu de live streaming este permisa doar persoanelor care au implinit varsta de 18 ani si se aplica termenii si conditiile impuse de casa de pariuri.

Acesta este un serviciu cu valoare ce a fost adaugat de Bet365 in ajutorul pariorilor. Cu aceasta oferta, puteti viziona sportul live pe site-ul Bet365. Prin vizionarea in direct a sporturilor, puteti plasa mai usor un pariu, deoarece puteti vedea ce se intampla si sa pariati in consecinta. Transmiterea in direct a evenimentelor este disponibila atat pe desktop, cat si pe dispositive mobile.Dar, sunt aplicate si restrictii geografice, in functie de tara de resedinta. Acest serviciu este gratuit, nu exista nicio taxa de abonament la vedere. Sunt oferite o varietate de sporturi, inclusive fotbal, curse de cai, tenis , baschet, rugby, volei si multe altele.

Știri relevante