Menu

LooseLines marje reduse aplicate de casa de pariuri

LooseLines marje reduse aplicate de casa de pariuri

In momentul redactarii articolului, compania este licentiata complet in Costa Rica si ofera linii reduse de suc si alte tipuri de pariuri solide jucatorilor incepatori si avantajelor. Site-ul are un fel de platforma de pariuri la scoala veche, care poate fi uneori o durere cu care sa se obisnuiasca, dar ceea ce le lipseste intr-o casa de pariuri mai modernizata, pentru care se compun cu bonusuri grozave, pariuri live si o gama solida de optiuni de depunere si retragere. . Looselines accepta Bitcoin ca optiune de depozitare primara si chiar puteti obtine plati in aceeasi zi prin incasarea portofelului personal BTC.

Bonuri si promotii disponibile la Looselines

Bonusurile Looselines Sportsbook constau in mai multe optiuni diferite pentru jucatorii care doresc sa parieze aici sport. Acestea sunt sub forma de bonusuri de „joc gratuit”, unele oferind chiar rabat la pierderile nete care au fost platite o data pe luna. Va rugam sa va asigurati ca consultati fiecare bonus de mai jos pentru a va oferi o idee mai buna despre ceea ce ar putea fi mai bun pentru bankroll si pentru acumularea de pariuri sportive – veti dori sa alegeti cu intelepciune, deoarece fiecare ofera o valoare diferita.

Bonus de joc gratuit 50%

Acest bonus va da dreptul la un bonus de 50% pentru joc gratuit si la o reducere de 15% lunar la pierderile nete (platite in fiecare luna). Trebuie sa depuneti cel putin 100 USD sau mai mult (MAX 500 USD) si exista un rollover de 8x atasat inainte de a incasa bonusul in sine.

15% rabat acordat ca joc gratuit in data de 5 a fiecarei luni (3x rola atasata acestui bonus).

Bonus de joaca 100% gratuit

Acest bonus special va va primi un bonus de 100% de joc gratuit atunci cand efectuati o depunere de calificare de cel putin 100 USD. Valoarea maxima pe care o puteti depune pentru acest bonus este de 500 USD si nu exista nicio rabat pentru pierderile nete daca alegeti aceasta optiune.

Exista un rol de 15x cu un pariu maxim de 250 USD permis la depozitele cuprinse intre 250 si 500 $. Depozitorii de carduri de credit pentru prima data nu se califica pentru acest bonus. Acesta nu este bonusul meu preferat in niciun caz, mai ales ca rolul este un pic extrem. Cu toate acestea, pariorii constanti pot face ca acest bonus sa merite cat mai mult, dar cel mai probabil va dura putin.

Bonus dublu cu depunere prin Bitcoin la Looselines

Bonusul Looselines Bitcoin este o promotie Bonus dublu care se aplica la 2 oferte: Marja mica + 10% numerar (20% numerar 10x rola). Bonus mare 50% joc gratuit si 15% rabat la pierderi (100% joc gratuit cu rola 12x)

Acest bonus este destinat membrilor care depun cel putin 100 USD (MAX 500 USD) si se va aplica atunci cand aplicati depozitul la oricare dintre aceste oferte specifice enumerate mai sus. Cash-urile Bitcoin sunt gratuite si sunt aplicate in mod normal in aceeasi zi de la Looselines.

Looselines oferte de sport

Pietele sportive ale lui Looselines alcatuiesc painea normala si untul la care casele de pariuri online isi pun banii. Site-ul nu este nemaipomenit si nu se adreseaza pariorilor care doresc sa parieze sporturi obscure, eSports si alte exotice particulare. Asadar, daca cautati o casa de pariuri care sa ofere acele tipuri de optiuni, v-as recomanda sa consultati astazi cateva dintre alte carti sportive listate pe site.

Incepand de acum, Looselines are o lista de sporturi importante, inclusiv baschet pro, fotbal (american), hochei si baseball. De asemenea, au la dispozitie o multime de ligi de fotbal la care pot paria, inclusiv, dar fara a se limita la UEFA Champions League, Italia Serie A, Primera Divizia din Mexic si Liga Majora de Fotbal din Statele Unite.

Site-ul ofera, de asemenea, optiuni importante de pariuri la fotbal si baschet la colegiu, tenis, golf, curse cu motor, box si selectii politice, daca doriti sa va contestati continutul de pariuri sportive dincolo de „majorele” deja enumerate pana in varful platformei de pariuri.

Știri relevante