Menu

Loteriile grecesti sunt acum la Fortuna

Loteriile grecesti sunt acum la Fortuna

Loto Grecia de la Fortuna se numeste KINO 20/80. Pentru a verifica starea biletului cu numerele de la Loto Grecia Kino 20/80 trebuie sa aveti un cont on line sis a intrati in sectiunea “Contul Meu”, iar acolo veti gasi lista pariurior voastre. Daca ati plasat un bilet intr-o agentie stradala, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

-cautati codul de pe biletul plasat in agentie, cod care se afla in partea de jos a biletului.

-apoi accesati site-ul casei de pariuri sau intrati in sectiunea “pariaza in agentii” de pe site-ul principal.

-introduceti codul de pe bilet in dreapta, in sectiunea”verificare bilet”.

Dupa cum am mai spus, aceasta este o loterie de tipul 20/80 , cee ace inseamna ca de fiecare data sunt extrase 20 de numere intre 1 si 80. Chiar si asa, puteti adauga maxim 15-16 numere pe bilet sis a jucati maxim 8 numere pe combinatie, deci sistemele maxime sunt 8/15 sau 8/16. Unul dintre motivele pentru care aceasta loterie este populara, este acela ca extragerile au loc zilnic din 5 in 5 minute intre orele 9. 00 si 22. 00, ceea ce inseamna ca pot fi plasate pariuri oricand, in orice moment al zilei, cu certitudinea ca in maxim 15-20 de minute veti avea acces la rezultate. Sau puteti paria o singura data o succesiune de mai multe extrageri, ceea ce ofera mai multe sanse de castig.

Miza minima este de 1-2 RON si aveti si posibilitatea de a juca rice sisteme doriti, singura conditie fiind de a nu avea mai mult de 10 numere pe bilet.  Rezultatele extragerilor pot fi gasite pe site-ul propriu, in sectiunea ‚rezultate”. Rezultatele sunt afisate foarte rapid.

Exista si o schema pentru loto Kino Grecia. Aceasta presupune impartirea tablei de keno in 2 parti. Totusi, aceasta poate fi impartita si in mai multe parti. Apoi, alegeti partea stanga sau dreapta. Din cele 40 de numere alese ( din jumatatea aleasa) , selectati cele mai populare 22 de numere pe care le jucati pe 4 bilete diferite, timp de 10 extrageri diferite.

Știri relevante