Menu

Loteriile greceşti sunt acum la Fortuna

Loteriile grecesti sunt acum la Fortuna

La Fortuna se pariază cel mai mult pe Loto Grecia

Loto Grecia de la Fortuna se numeşte KINO 20/80. Pentru a verifica starea biletului cu numerele de la Loto Grecia Kino 20/80 trebuie să aveţi un cont on line şiş a intraţi în secţiunea “Contul Meu”, iar acolo veţi găsi lista pariurior voastre. Dacă aţi plasat un bilet într-o agenţie stradală, trebuie să urmaţi următorii paşi:

– Căutaţi codul de pe biletul plasat în agenţie, cod care se află în partea de jos a biletului.

– Apoi accesaţi site-ul casei de pariuri sau intraţi în secţiunea “pariază în agenţii” de pe site-ul principal.

– Introduceţi codul de pe bilet în dreapta, în secţiunea” verificare bilet”.

După cum am mai spus, aceasta este o loterie de tipul 20/80, cee ace înseamnă că de fiecare dată sunt extrase 20 de numere între 1 şi 80. Chiar şi aşa, puteţi adăuga maxim 15-16 numere pe bilet şiş a jucaţi maxim 8 numere pe combinaţie, deci sistemele maxime sunt 8/15 sau 8/16. Unul dintre motivele pentru care aceasta loterie este populară, este acela ca extragerile au loc zilnic din 5 în 5 minute între orele 9. 00 şi 22. 00, ceea ce înseamnă că pot fi plasate pariuri oricând, în orice moment al zilei, cu certitudinea că în maxim 15-20 de minute veţi avea acces la rezultate. Sau puteţi paria o singură dată o succesiune de mai multe extrageri, ceea ce oferă mai multe şanse de câştig.

Care sunt mizele recomandate la Fortuna pentru secţiunea loto

Miza minimă este de 1-2 RON şi aveţi şi posibilitatea de a juca rice sisteme doriţi, singura condiţie fiind de a nu avea mai mult de 10 numere pe bilet. Rezultatele extragerilor pot fi găsite pe site-ul propriu, în secţiunea ‚rezultate”. Rezultatele sunt afişate foarte rapid.

Există şi o schemă pentru loto Kino Grecia. Aceasta presupune împărţirea tablei de keno în 2 părţi. Totuşi, aceasta poate fi împărţită şi în mai multe părţi. Apoi, alegeţi partea stângă sau dreapta. Din cele 40 de numere alese (din jumătatea aleasă), selectaţi cele mai populare 22 de numere pe care le jucaţi pe 4 bilete diferite, timp de 10 extrageri diferite.

 

Știri relevante