Loto 6/49 cel mai atractiv joc de loto din Romania

Loto 6/49 este in mod traditional un joc in care jucatorul alege sase numere de loterie dintr-un grup mai mare de numere de loterie. In loteriile de stat, grupul numerelor de loterie poate fi la fel de mic ca 25 (Cash din Virginia de Vest 25) sau pana la 59 (Loto 6/49 din New York). Cu cat mai putine numere de loterie trebuie sa alegeti, cu atat este mai usor sa castigati premii la loterie. Jocurile de loterie Pick-5 (cu exceptia jocurilor de tip Powerball) au cote mult mai mici decat jocurile de loterie Pick-6 cu acelasi numar de campuri.

In loterie, unde un pariu pe dolari poate castiga milioane in numerar, sansele impotriva castigarii lotului trebuie sa fie astronomice. Dar daca alegeti cel mai bun joc pentru a juca si urmati celelalte metode de strategie de loterie pentru a reduce sansele, puteti face mai usor sa castigati!

In plus fata de jocurile multi-state Powerball si Mega Millions, majoritatea statelor au cel putin doua dintre propriile lor jocuri de loto 6/49. De obicei, ofera un joc Lotto cu jackpot-uri mari si cote aproape imbatabile, si unul cu un camp mai mic de loterie (si jackpoturi mai mici) pentru jucatorii carora le place sa castige premii mai des.

Ca raspuns la cererea coplesitoare a jucatorilor pentru un joc de loto 6/49 mai usor de castigat, majoritatea statelor s-au conformat oferind jocul pick-5 (uneori numit Fantasy 5, Pick 5, Cash 5 etc.) in care sunt doar cinci numere (nu sase) marcat pe un panou de joc. Aceste jocuri pick-5 sunt de obicei cele mai bune jocuri pentru a incepe.

Desigur, jocurile Powerball, MEGA Millions si EuroMillions au cele mai mari sanse de a castiga datorita numarului bonus suplimentar dintr-un camp de numar separat. (Pentru mai multe informatii, consultati rotirea cu Powerball si alegerea numarului Power Ball

Vedeti lista noastra de sanse de a castiga in functie de formatul numarului pentru a gasi cel mai bun joc de jucat.

Selectarea numarului de loterie implica alegerea numerelor de loterie care au cele mai mari sanse de a fi extrase ca castigatori. Da, numerele de loterie castigatoare sunt extrase la intamplare. Dar numerele extrase aleatoriu formeaza modele care sunt intr-o anumita masura previzibile, iar invatarea utilizarii acestor modele este secretul castigarii la loterie!

Multi oameni nu ar paria un pachet pe un cal fara a studia mai intai performantele sale anterioare. Handicaparea inseamna studierea trecutului intr-un efort de a proiecta viitorul. Analistii din Wall Street fac acelasi lucru. Acestea prezinta actiuni, obligatiuni si marfuri, studiind actiunile anterioare ale preturilor pentru a determina tendintele viitoare ale preturilor, pentru a reduce sansele impotriva investitorului.

In handicapul numarului de loterie, analizam actiunea din trecut a numerelor de loterie castigatoare obisnuite pentru a ne ajuta sa stabilim care numere au cea mai mare probabilitate de a fi extrase.

Știri relevante