Loto euromillion numere putine si castiguri mari

Loto euromillion are si o carte scurta care acopera o multime de teorii vechi nedovedite in foarte putin adancime. Oh, si este de fapt o copie cuvant cu cuvant a unei carti mai vechi, mult mai ieftine! In plus, unele afirmatii si neconcordante extrem de dubioase pe site – dar cititi mai multe in Lotto Master Formula Review completa

Loto euromillion are si un sistem de 1 pagina care spune sa alegeti numerele in functie de anumite tipare, folosind sume, cote / par si mari / minime (si arata mai mult decat putin asemanator sfaturilor lui Gail Howard). Niciunul dintre ele nu ajuta la o nota. Dar cel mai bun aspect este afirmatiile hilara de a fi „Dezvoltat, testat si dovedit in universitate” – acum exista o lucrare de cercetare pe care as vrea sa o citesc :-). Oh, si sunt sigur ca similitudinea numelui „Lotto Guy” este pur si simplu intamplatoare (hmm, la fel ca „Joc inteligent” pare foarte asemanator cu „Norocul inteligent” al lui Gail Howards …).

Loto euromillion nu are si sfaturi proaste bazate pe analiza rezultatelor anterioare, dar tragerea concluziilor incorecte (cartea sa „Scratchers” are ceva merit, dar nu si restul) Majoritatea nu mai sunt disponibile.

Loto euromillion are si o poveste distractiva, dar in cele din urma o multime de bani. Simtiti-va liber sa cumparati un poster foarte scump daca doriti sa participati la marea gluma a lui Bob.

Loto euromillion este bine intentionat, dar fundamental defectuos. Imi pare rau, Harry, dar pur si simplu nu poti elimina combinatiile la fel de ghinioniste, deoarece nu au fost trase pana acum. Indiferent in ce matematica (e) le infasurati.

Loto euromillion este asa ca acum a ales sa-si dezvaluie secretul uimitor – pentru doar 77 USD (pentru ca daca ar fi gratuit, nu l-ati citi … nu?). Fotografiile castigatorilor nu sunt el si au fost copiate fara permisiune. Cecurile castigatorilor nu sunt ale sale si au fost copiate de pe alte site-uri web. Si sistemul este doar o analiza mai prosteasca a rezultatelor anterioare si excluderea combinatiilor „improbabile” – gunoi total.

Loto euromillion face o analiza irelevanta a numarului si un it of wheeling, cu aceeasi afacere de „pre-lansare” de la miezul noptii care ruleaza din 2004 ..!

Loto euromillion poate fi inca o analiza numerica (teoria inutila a numerelor calde si reci), care pur si simplu nu functioneaza asa cum se sustine.

Loto euromillion are si un software pentru sisteme de roti care ofera un singur sistem pentru banii dvs. Sistemul 12 este o bucata de software, Sistemul 15 este alta! In plus, unele afirmatii foarte dubioase ale „mii” care colecteaza in mod regulat numerar folosindu-le si „multi” care au castigat peste 100.000 USD.

Știri relevante