Loto letonia o loterie speciala la care se castiga des

Loto letonia o loterie speciala la care se castiga des

Regulile Loto letonia sunt putin tehnice, dar esentialul este simplu: daca biletul dvs. se potriveste cu toate cele sase numere castigatoare in ordinea in care sunt extrase, castigati jackpot-ul impreuna cu oricine altcineva care detine aceleasi numere castigatoare in aceeasi ordine. Loto letonia rezerva premii mai mici, chiar daca este destul de greu, pentru biletele care se potrivesc cu unele dintre numerele castigatoare. Fiecare bilet de 1 USD corespunde unei intrari.

Pentru a spune ceva, sansele de a castiga jackpot-ul Loto letonia nu sunt in favoarea ta. Nici sansele de a castiga un premiu Loto letonia mai mic – sau vreo plata semnificativa la loto, de altfel.

Vrei numere? Cotele reale ale jackpot-ului Loto letonia se schimba in timp, dar sunt intotdeauna astronomice. Potrivit CNBC, sansele de a castiga jackpotul in mai 2019 au fost de aproximativ 1 din 292 milioane. Probabilitatea de a extrage cinci numere castigatoare necesare pentru a obtine premiul al doilea de 1 milion de dolari a fost un incredibil inca 1 din 11,7 milioane. Sansele de a castiga vreun premiu au fost de aproximativ 1 din 25.

O modalitate de a te gandi la sansele tale absurde de lungi de a castiga jackpot-ul Loto letonia este sa le compari cu sansele de a muri intr-un accident de masina pe drumul catre prietenul tau retailer de loto din cartier. Potrivit Reuters, National Highway Transportation Safety Board a inregistrat 1,10 decese pe 100 de milioane de vehicule mile parcurse in SUA in 2019. Deci, intr-o calatorie dus-intors de 2 mile la magazin, sansele de a muri in trafic sunt de peste 6 ori mai mari decat sansele tale de a lua acasa biletul castigator.

Jocurile cu zgarieturi au, din punct de vedere tehnic, cote mai bune decat Loto letonia si alte desene cu jackpot mare, dar numai relativ vorbind. Ca exemplu aleatoriu, Texas Lottery Commission pune sansele de a castiga orice premiu in jocul sau zero-off Triple 777 la aproximativ 1 din 5. Dar sansele aproximative de a castiga bani seriosi sunt mult mai mici: 1 din 4.000 pentru premiul secund de 100 USD si 1 din 600.000 pentru marele premiu de 1.000 USD.

Daca sansele astronomice ale loteriei nu sunt suficiente pentru a va descuraja sa nu jucati, probabil costul de oportunitate al achizitiilor frecvente de bilete de loterie va face trucul. Chiar daca va simtiti confortabil din punct de vedere financiar, un obicei obisnuit la loto – sa zicem, 20 USD pe luna – poate insuma o mica avere pe parcursul vietii profesionale: 6.000 USD pe 25 de ani si 12.000 USD pe 50 de ani.

Știri relevante