Loto norvegia daca joci in mod scandinav la loto

Loto norvegia daca joci in mod scandinav la loto

Loto norvegia nu trebuie confundat cu Lotterul la fel de inutil. Acesta se modeleaza in mod clar pe Cartea Neagra a Loteriei. Are povestea ridicola – un proprietar de magazin care ameninta un client cu o arma pentru ca pretinde prea multe premii la loterie. De asemenea, face fotografii ale altor castigatori de pe site-uri de stiri si loterii si sustine ca sunt cumparatori ai acestei prostii extrem de supraevaluate (97 USD!). Cea mai ridicola dintre ele este fotografia lui Urooj Khan (care a murit in 2012!). Apoi, exista presupusele fotografii ale lui Everett insusi – doar el pare sa fi fotografiat numele pe cecul castigatorilor, oh, si un alt cap pe John McCarthy din Delaware. Ma intreb de ce. ACTUALIZARE: acest lucru este vandut acum sub denumirea atat de „Planul general al loteriei”, cat si de „Loterie infranta”, de „Kenneth Leffler”. Pentru 197 USD.

Loto norvegia inca nu am vazut nimic care sa merite sa vina de la Hamilton Publishing, dar acesta este o gramada obisnuita de promisiuni fara sens. Vine sub forma unei scrisori frumoase de moda veche („Draga prietena …”). Da, exista posibilitatea unei partiniri existente intr-o extragere. Nu, nimeni nu a putut vreodata sa demonstreze ca exista. Deci, modul in care „Mike” poate vinde un sistem care pretinde ca va va aduce intre 2.500 si 5.000 USD pe saptamana este un pic de mister. Toate semnele de avertizare clasice sunt acolo – inclusiv plangerile privind incercarea de a obtine o rambursare. Oh, si cititi litera mica la sfarsit – daca nu ati fi aflat deja ca imaginile castigatorilor nu au nimic de-a face cu acest sistem, chiar va spun! De asemenea, ai grija la ultimele lor prostii „Money Cruncher”, „XXNG Lottery System” si „Super Power Lotto” de „Robert Bose”.

Loto norvegia este ciudat cum un castigator de loterie atat de prolific poate face atat de bine si totusi sa nu existe nicaieri in presa, in ciuda fotografiilor care prezinta cecurile sale de prezentare de la loteriile de la Washington si Vancouver. De asemenea, este ciudat cum alunitele de pe fata lui par sa schimbe partile de la o fotografie la alta. Trebuie sa fie un truc al luminii. Pentru a fi corect, „Neil” nu este deloc rau cu Photoshop …

Loto norvegia este aparent de la un matematician brazilian. Pe baza gruparii combinatiilor in modele, apoi spunand ca aveti mai multe sanse daca se potriveste cu modelul. Cu exceptia, bineinteles, nu castigati nimic pentru potrivirea modelului lui Renato – doar numerele reale extrase. Facandu-l complet inutil.

Loto norvegia este de la aceiasi oameni care ti-au adus Lottery Crusher. Asadar, nu este surprinzator faptul ca acest sistem bazat pe roti nu este altceva decat absurd de scump (50 USD pe luna!) Exagerat. Daca aveti nevoie de sisteme de roti, obtineti doar cartea lui Bluskov, dar nu va irositi banii pentru asta.

Știri relevante