Menu

Loto online oferit de Casa Pariurilor

Loto online oferit de Casa Pariurilor

Loto online oferit de Casa Pariurilor

În acest sens, toate lucrurile s-au schimbat atunci când piaţa pariurilor sportive on line s-a reglementat, iar o parte din operatorii stradali s-au extins şi în mediul on line. Casa Pariurilor, spre deosebire de alte agenţii, avut inspiraţia de a permite clienţilor ca pe lângă pariuri sportive să poată plasa şi pariuri loto on line, oferta identică cu cea de la agenţiile stradale. Unul dintre avantajele pariurilor loto la Casa Pariurilor este că puteţi depune sau retrage direct din agenţiile stradale, site-ul nu are bug-uri şi alte erori deranjante, plus că este pusă la dispoziţie o aplicaţie pentru mobil care permite parierea pe loteriile internaţional preferate.

Miza minimă este de dosr 2 RON pe bilet, indifferent de sistemul ales şi d enumarul de combinaţii pe care îl conţine respectivul sistem. Acest lucru este unul foarte bun, mai ales pentru cei care prefer să joace sistemele de 2/3, 3/5, 2/6, etc. Loteriile preferate sunt Kino Grecia, cu extrageri din 15 în 15 minute. Alte loterii de tipul keno preferate sunt; Letoni Keno, Franţa Keno.

Un alt lucru plăcut este că se pot plasa pariuri pe loto la orice oră din zi şi din noapte direct din faţa calculatorului. La Casa Pariurilor există nu mai puţin de 62 de loterii, printer cele mai cunoscute sunt: GRECIA KINO 20/80, ITALIA WIN FOR LIFE 10/20, ITALIA 6/90, POLONIA MULŢI LOTO 20/80.

Ca să puteţi paria pe una din aceste loterii nu trebuie decât să vă faceţi cont pe site şi să efectuaţi o depunere. Mai departe, totul este foarte simplu, pentru că cele 62 de loterii sunt foarte bine structurate şi dup ace veţi selecta una dintre ele, vor fi afişate numerele din care trebuie să alegeţi. Nu mai este nevoie decât să alegeţi numerele, să plasaţi miza şi biletul este finalizat.

Care este suma ce se pune minim pe bilet

Indiferent că vreţi să jucaţi un bilet simplu sau unul în sistem, miza minimă acceptată este de 2 RON/bilet, iar miza maximă este de 150, 000 RON.

Sunt 2 avantaje şi anume:

– Nu mai este nevoie să staţi la coadă în agenţiile stradale

– Nu mai există riscul ca numerele să fie plasate greşit, având în vedere că trebuie să daţi doar “click” de câteva ori şi biletul vă fi plasat.

Trebuie să reţinem ca loto oferit de casa pariurilor se numără printre acele loterii care au cele mai mari cote disponibile pe orice extragere.

 

Știri relevante