Menu

Loto online oferit de Casa Pariurilor

In acest sens, toate lucrurile s-au schimbat atunci cand piata pariurilor sportive on line s-a reglementat, iar o parte din operatorii stradali s-au extins si in mediul on line. Casa Pariurilor, spre deosebire de alte agentii,  avut inspiratia de a permite clientilor ca pe langa pariuri sportive sa poata plasa si pariuri loto on line, oferta identica cu cea de la agentiile stradale. Unul dintre avantajele pariurilor loto la Casa Pariurilor este ca puteti depune sau retrage direct din agentiile stradale, site-ul nu are bug-uri si alte erori deranjante, plus ca este pusa la dispozitie o aplicatie pentru mobil care permite parierea pe loteriile international preferate.

Miza minima este de dosr 2 RON pe bilet, indifferent de sistemul ales si d enumarul de combinatii pe care il contine respectivul sistem. Acest lucru este unul foarte bun, mai ales pentru cei care prefer sa joace sistemele de 2/3, 3/5, 2/6, etc. Loteriile preferate sunt Kino Grecia, cu extrageri din 15 in 15 minute. Alte loterii de tipul keno preferate sunt;Letoni Keno, Franta Keno.

Un alt lucru placut este ca se pot plasa pariuri pe loto la orice ora din zi si din noapte direct din fata calculatorului. La Casa Pariurilor exista nu mai putin de 62 de loterii, printer cele mai cunoscute sunt:GRECIA KINO 20/80, ITALIA WIN FOR LIFE 10/20, ITALIA 6/90, POLONIA MULTI LOTO 20/80.

Ca sa puteti paria pe una din aceste loterii nu trebuie decat sa va faceti cont pe site si sa efectuati o depunere. Mai departe, totul este foarte simplu, pentru ca cele 62 de loterii sunt foarte bine structurate si dup ace veti selecta una dintre ele, vor fi afisate numerele din care trebuie sa alegeti. Nu mai este nevoie decat sa alegeti numerele, sa plasati miza si biletul este finalizat.

Indiferent ca vreti sa jucati un bilet simplu sau unul in sistem, miza minima acceptata este de 2 RON/bilet, iar miza maxima este de 150, 000 RON.

Sunt 2 avantaje si anume:

-nu mai este nevoie sa stati la coada in agentiile stradale

-nu mai exista riscul ca numerele sa fie plasate gresit , avand in vedere ca trebuie sa dati doar “click”de cateva ori si biletul va fi plasat.

Știri relevante