Loto polonia cea mai celebra extragere de numere

Loteria din Polonia – fosta Duzy Lotek – foloseste o matrice cunoscuta sub numele de 20/80, ceea ce înseamna ca 20 numere de loterie castigatoare sunt extrase dintr-un interval de numere de la 1 la 80.

Daca se potrivesc cu toate cele 6 numere castigate, atunci veți fi castigator al premiului primei divizii – jackpot-ul Lotto Polonez.

În plus fața de jackpot-ul în sine, exista alte 3 modalitați prin care poți castiga cu aceasta loterie poloneza – ceea ce înseamna ca este un numar mare de premii care trebuie castigate de 3 ori în fiecare saptamana.

Anterior, numai cetațenii care locuiau în Polonia aveau voie sa joace la oricare dintre jocurile de la Totalizator Sportowy, inclusiv la loto Polonia – obisnuiai sa cumperi biletele Lotto PL de la un retailer autorizat cu sediul în țara Poloniei.

Astazi, însa, aceasta nu este o problema, deoarece exista diverse companii de vanzare a biletelor de loterie online, precum TheLotter, care sunt atat autorizate cat si autentice – puteți selecta online numerele de loterie poloneze si puteți achiziționa biletele de la absolut oriunde în lume.

Aceasta este o veste grozava, desigur, daca locuiți în afara Poloniei si doriți sa jucați loteria poloneza si sa va asigurați intrarea în urmatoarea tragere la sorți sau pur si simplu doriți sa aveți comoditatea si usurința de a putea cumpara bilete de loterie online.

Jucatorii trebuie sa aiba varsta de cel puțin 18 ani pentru a putea participa la orice jocuri de loterie poloneza, inclusiv Lotto Polska.

Lotto PL organizeaza tragerea la sorta a lotului din Polonia de 3 ori în fiecare saptamana marți, joi si sambata la ora 21.40.

Puteți verifica cele mai recente rezultate ale lotului Polonia în diferite moduri pentru a vedea daca ați devenit unul dintre castigatorii norocosi.

Rezultatele Loteriei Poloneze vor fi publicate în anumite ziare din Polonia, pe site-ul oficial al Loteriei Poloneze – lotto.pl – si vor fi transmise la TVP la ora 22:15, marți, joi si sambata.

Puteți reveni, de asemenea, la Global Lottery Review în orice moment în care puteți vedea si cele mai noi rezultate ale loteriei poloneze.

Sansele de a castiga la Lotto PL – Loteria poloneza – sunt foarte competitive în comparație cu multe loterii mondiale si cu 4 moduri diferite de a castiga asta înseamna ca exista multe mii de premii care trebuie castigate de 3 ori pe saptamana.

Sansele de a castiga un jackpot Polonia Lotto prin potrivirea tuturor celor 6 numere de loterie castigatoare sunt 1 în 13,98 milioane – pentru aceste cote puteți fi unul dintre castigatorii jackpot-ului din Lotto-ul polonez.

Pentru un premiu la cel de-al doilea nivel – cotele scad doar la 1 din 54.201 pentru a corespunde 5 dintre numerele lotului castigatoare.

Probabilitatea de a castiga un premiu la nivelul al treilea vine la 1 din 1.032 pentru a corespunde corect 4 dintre numerele castigatoare si pentru un premiu la nivelul al patrulea si ultimul, sansele sunt de doar 1 în 57 pentru a corespunde doar 3 din lotul Polonia numere castigatoare.

Știri relevante