Loto polonia multi cel mai iubit joc de loto

Jocurile de loto polonia multi au devenit o parte atat de centrala a culturii jocurilor de noroc din tarile in care a fost legalizat ca jucatorii sa incerce sa caute orice avantaj pentru a-si imbunatati sansele de a castiga premiile masive la jackpot. Din pacate, acest lucru a dat nastere unor mituri conform carora exista strategii pentru a va ajuta sansele de a castiga la loto polonia multi. Aici, am dezvaluit cateva dintre aceste strategii.

Un sfat folosit de acei sarlatani care proclama ca pastreaza secretul pentru a-ti creste sansele de a castiga la loto polonia multi sugereaza ca iti stabilesti un buget saptamanal de joc. Acestia afirma ca acest lucru va va permite sa lucrati mai metodic si sa utilizati bugetul de loto polonia multi la potentialul sau maxim intr-un singur joc, mai degraba decat sa incercati fara scop sa jucati o serie de jocuri diferite. Adevarul este ca ti-ai putea cheltui bugetul pe un joc, doua jocuri sau toate jocurile disponibile. In cele din urma, veti avea in continuare aceeasi sansa de a castiga la fiecare joc.

Exista o teorie a conspiratiei printre anumite sectiuni ale jucatorilor de la loto polonia multi conform careia selectiile de alegere rapida sunt alese pentru a oferi jucatorilor sansele cele mai mici de a castiga. Unii jucatori cred ca este metoda secreta a companiei de loto polonia multi de a obtine un avantaj fata de jucatori. Drept urmare, va recomandam sa alegeti propriile numere. In realitate, nu conteaza daca alegeti singuri numerele sau daca obtineti un computer care sa le alega pentru dvs. Fiecare set de numere are aceeasi sansa de a castiga ca urmatorul set de numere. 1-6 sunt la fel de susceptibile sa apara ca 7, 15, 22, 34, 42 si 49.

Aceasta este mai mult pozitia unui jucator paranoic, dar unii jucatori sunt convinsi ca, daca alegeti un set de numere, atunci trebuie sa ramaneti cu ei. Gandirea din spatele acestui lucru este ca va fi legea SOD ca in saptamana in care decideti sa nu alegeti numerele cu care ati inceput, in acea saptamana vor fi extrase aceste numere. Poate ca acest lucru poate fi atribuit mai mult jucatorilor care se tem de sentimentul curat al faptului ca au ales numerele corecte, dar in saptamana gresita, spre deosebire de a crede cu adevarat ca joaca aceleasi numere in fiecare saptamana, le va oferi sanse mai mari de a castiga. Acestea fiind spuse, exista unii jucatori care cred ca daca aleg un anumit set de numere suficient de lung, atunci vor castiga in cele din urma. Din anumite motive, aici imi vin in minte maimutele care scriu lucrarile lui Shakespeare.

Știri relevante