Menu

Luati in considerare alte tipuri de pariuri

Luati in considerare alte tipuri de pariuri

Solicitarea de cote nu este un lucru nou ca atare, intotdeauna ati putut solicita preturi de la rezervari, dar ceea ce s-a schimbat este viteza. Cu pariurile online si prin intermediul retelelor de socializare, preturile la cote pot fi solicitate in cateva minute si chiar pentru pariuri live. Pe vremuri trebuia sa va scrieti si sa asteptati sa va revina. Atentie, cu toate acestea, sansele pe care le primiti vor avea in general marje mai mari decat cele normale, mai ales daca este obscur. Ar trebui sa utilizati aceasta fucntion doar daca credeti ca sunteti intr-adevar castigator la care nimeni nu poate avea.

Cateva dintre cele mai mari companii va permit acum sa va sporiti propriile cote. Acest lucru inseamna ca nu este necesar sa va multumiti cu ceea ce este cel mai recent crestere de pret dintr-o rezervare, in schimb puteti alege pariurile dvs. pentru a imbunatati. Aceasta este de obicei limitata la un pariu in fiecare zi si va avea o miza sau o limita de castig, dar totusi aceasta este o modalitate superba de a imbunatati castigurile pentru pariurile pe care doriti sa le acordati.

Marea majoritate a pariurilor plasate sunt pariuri directe castigatoare, urmate in al doilea rand de acumulatori de o singura linie. Cu toate acestea, exista o multitudine de tipuri de pariu disponibile si, in anumite situatii, acestea pot fi atat mai bune, cat si mai distractive.

Pariurile online au facut o serie de tipuri de pariu mai accesibile ca niciodata. Adesea este pur si simplu o lipsa de intelegere a tipurilor de pariuri care ne pot impiedica sa le folosim. Majoritatea pariurilor sunt usor de inteles, chiar daca au nume precum Yankee, canadieni, venitori si norocosi. Ghidul nostru pentru tipurile de pariu va va spune in termeni simpli tot ceea ce trebuie sa stiti.

Un singur pariu este doar un pariu cu o linie si o miza unitara. Puteti avea un singur pariu pe o singura selectie pentru a castiga sau mai multe selectii in care toate trebuie sa vina pentru a castiga, stim acest lucru ca un acumulator.

Exista mii de pariuri individuale diferite care pot fi plasate pe cont propriu sau combinate in mai multe. Daca va plictisiti sa pariati pe un rezultat direct, luati in considerare linii cum ar fi ambele echipe care sa inscrie, scor corect, primul gol, scor, marja castigatoare, rezultate la jumatate de timp si multe altele. In ghidurile noastre de pariuri sportive puteti gasi toate tipurile de pariere disponibile in mod obisnuit pentru fiecare sport diferit.

Știri relevante