Luck O’ the Irish cand este sa prinzi norocul scotian

Norocul irlandezilor este cu tine cand joci acest joc, la fel si aceasta frumoasa doamna Shamrock care face cu ochiul. Acumulati nodul celtic, potcoava, harpa si inelul Claddagh, pentru a va creste sansele de a castiga premii mari in acest joc de sloturi. Cautati-va pe Shamrock Lady Wild in timp ce jucati sloturi de noroc irlandeze, ea va va plati 10.000 de monede.

Amintiti-va ca intrati intr-un joc al irlandezilor, care sunt renumiti pentru norocul lor. Intrarea in acest joc incredibil de sloturi cu noroc irlandez este despre a ramane pozitiv intotdeauna cu o mentalitate irlandeza si a crede ca daca nu esti irlandez insuti, ai o scuza pentru a spune ca esti ori de cate ori joci, asta am gasit in aceasta recenzie. oricum. Crezand ca poti deveni unul dintre ei in timpul acestor jocuri de sloturi online, pentru a-ti oferi acea credinta interioara si sprijin, asa ca, atunci cand faci acele rotiri atat de importante, simti ca poti purta norocul care te va duce la oala plina de aur plina de satisfactii la capatul curcubeului.

Ai norocul irlandezilor de partea ta? Cu acest nou joc de sloturi de la Eyecon, atunci poate ca da! Da-i drumul si vezi ce crezi, poate un pic de noroc irlandez te va freca! Dar nu veti sti niciodata asta, daca nu incepeti vanatoarea pentru trifoiul cu patru frunze si nu le tineti strans in posesia dvs. si jucati acest joc superb care face cu adevarat ceea ce spune pe tabla. Un joc care te va face sa te simti din nou norocos! (Daca nu ati fost initial). Aceasta este o ocazie fantastica de a face o plimbare in padurile Irlandei si de a spune „deasupra diminetii” pentru orice persoana irlandeza pe care o puteti vedea. Dar, serios, aceste paduri norocoase ale Irlandei sunt inima si sufletul culturii irlandeze, deoarece sunt pline de unele dintre cele mai norocoase posesii ale Irlandei.

Dezvoltatorii acestui joc sunt acei stalwarts din industrie, Eyecon – am trecut in revista multe dintre jocurile lor inainte. Asa cum a devenit norma cu jocurile Eyecon, acesta este plin de distractie, cu o redare durabila si o inteligenta grafica. Pe langa elementul distractiv, jocurile Eyecon va ofera intotdeauna caracteristici bonus frumoase si o multime de rotiri gratuite.

Acesta este inca un alt tip de jocuri pe care le-am analizat si care au fost produse de Eyecon. O tema de joc de sloturi care se bazeaza exclusiv pe identitatea si caracteristicile unei tari, acesti tipi sunt genii! S-ar putea sa simtiti ca „Norocul irlandezilor” a devenit oarecum o limba in obraz care spune acum in zilele noastre moderne. Prietenii nostri de la Eyecon insa nu sunt de acord si au venit cu un joc care, fara indoiala, dovedeste ca, de fapt, irlandezii raman unii dintre cei mai norocosi oameni pe care aceasta planeta le ofera. Designul Eyecon te umple de mandrie irlandeza chiar daca nu esti irlandez, este nevoie doar de o singura privire asupra designului pentru a te convinge ca esti asezat la Dublin!

Știri relevante