Lucky Hot este slotul fierbinte si norocos la jucatori

Jocul sloturilor Lucky Hot poate fi gasit la cazinourile care ofera software EGT. EGT este in principal un producator de terminale de sloturi offline, dar recent s-a mutat pe piata online. Ca EGT standard, nu publicati informatiile RTP / House Edge pentru jocurile de sloturi din cadrul fisierului de ajutor al jocului sau al tabelelor de plata. Cu toate acestea, ca parte a cerintelor de licenta UKGC, multi operatori autorizati UKGC au inceput sa publice aceste informatii pentru toate jocurile lor. Ca atare, putem spune de pe site-ul Jetbull ca House Edge of Lucky Hot este de 4,68%.

Lucky Hot este un joc cu 3 tambururi cu 5 linii de plata si puteti paria pana la 20 de monede pe fiecare linie de plata. Daca primiti 9 din acelasi simbol al fructelor, toate castigurile vor fi dublate.

Exista o singura caracteristica bonus atunci cand joci Lucky Hot si este activata aleatoriu la sfarsitul oricarei runde de joc. Cand se va intampla acest lucru, veti fi dus pe un nou ecran care prezinta 12 carti cu fata in jos. Selectati cartile pe rand pentru a dezvalui unul dintre cele 4 simboluri de costum. Cand ati dezvaluit 3 simboluri de potrivire, runda bonus se incheie si veti primi jackpotul progresiv asociat cu acel costum de carti.

Cardurile Jackpot sunt activate la intamplare. Pe ecran vor aparea 12 carti. Intoarceti-le pana gasiti trei carti cu acelasi costum pentru a castiga jackpot-ul la nivelul corespunzator.

Suma recompensei dvs. depinde de costum. Cluburi – genereaza cel mai mic jackpot. Apoi vin diamante, iar inimile si pitelele produc cel mai mare jackpot. Marimea precisa a castigului dvs. este afisata pe blatul de deasupra tambururilor.

Fiecare rotire de succes va ofera o sansa de a va castiga castigurile in jocul dublu. Butonul Gamble devine activ si facand clic pe acesta deschide o fereastra cu o carte de joc cu fata in jos. Trebuie sa ghiciti culoarea acesteia facand clic pe butoanele Rosu sau Negru.

Daca ghiciti corect, castigurile dvs. vor fi dublate. Daca ghicitul dvs. este incorect, va intoarceti la jocul principal. Puteti dubla recompensa de pana la 3.500 de monede cu pariul maxim.

Cinci butoane cu numere isi schimba numele in Colectare. Faceti clic pe unul dintre aceste butoane pentru a colecta premiul dvs. daca nu doriti sa dublati ultimul castig.

Alegeti unul dintre cele cinci butoane cu valori cuprinse intre 5 si 100 de credite. Deasupra acestor butoane este butonul Pariu si in partea de jos este butonul Start. Faceti clic pe una dintre ele pentru a porni tambururile. In timp ce tambururile se invart, fraza Stop All este pe butoane. Daca faceti clic pe acesta in timpul rotirilor, acestea se vor opri imediat.

Știri relevante