Lucky Lady’s Charm Deluxe cel mai norocos slot

Lucky Lady's Charm Deluxe cel mai norocos slot

Slotul Lucky Lady’s Charm este extrem de lent in evolutie si nu a reusit sa ajunga din urma cu nevoile urmatoarei generatii. Simplitatea innascuta este un mare plus, ceea ce il face accesibil unei game largi de jucatori care doresc ca rolele sa fie singura lor sursa de divertisment.

Novomatic clasifica toate jocurile sale slot in doua clase; Sloturi Gaminator si sloturi Novoline. Slotul Lucky Lady’s Charm este unul dintre sloturile spectaculoase ale marcii, comparabil cu Sizzling Hot, Book of Ra, Dolphin’s Pearl, Multi Dice, Columbus, Scorpion, Lord of Ocean si Bee Fee. Spre deosebire de seria de sloturi Novoline, Lucky Lady’s Charm Slot este cea mai potrivita pentru pariorii pe distante lungi, care se pot agata pentru a castiga mare. Exista o multime de rotiri gratuite pe platou care apar frecvent, dar RTP-ul general este favorabil pentru jucatorii pe termen lung. Novomatic a lansat, de asemenea, o versiune de lux a jocului cu o multime de rotiri gratuite prin intermediul site-urilor partenere de cazinou, ceea ce face ca Lucky Lady’s Charm Slot sa fie unul dintre cele mai comercializate jocuri de cazino ale Novomatic.

Slotul contine 9 linii (10 in versiunea Deluxe) si vine cu caracteristici scatter si salbatice. Exista toate cliseele clasice ale unui joc slot, cu exceptia caracteristicii jocului bonus. Acesta este un mare dezavantaj al slotului, deoarece alte sloturi de acest gen ofera jocuri interesante pentru a-si spori tema si gameplay-ul. La fel ca majoritatea sloturilor Novomatic, Lucky Lady’s Charm este foarte aprins si poate rula pe orice dispozitiv mobil. Jocul este disponibil ca joc instantaneu si nu necesita nicio descarcare. Chiar daca jocul este destul de flexibil si usor, acesta poarta animatii si sunete impresionante. Cel mai fermecator aspect al jocului il reprezinta simbolurile sale, care sunt un amestec prin excelenta de articole ghicitoare. Fundalul roz il face un slot perfect pentru aer liber si sezoanele de vacanta. In ceea ce priveste tema, Lucky Lady’s Charm Slot are vibratia sloturilor pentru fete precum Pin Up Girls Slot, Rich Girl Slot, Samba Shake, Lucky in Paris etc.

Modul de joc este destul de simplu si avem toate butoanele de operare de baza din partea de jos a paginii jocului. Puteti vizualiza detaliile jocului sub fila Informatii si detaliile liniei de plata sub fila Linii. Butonul de pariere este evidentiat in albastru fluorescent, in timp ce fila Rotire este situata in partea dreapta a paginii, evidentiata in verde. Exista, de asemenea, o fila de redare automata de culoare roz. Aceasta codificare a culorilor simplifica rotirea, mai ales atunci cand redati pe un dispozitiv mobil.

Știri relevante