Menu

Lucky six casa pariurilor

lucky six casa pariurilor

Lucky Six este un joc unic de 48 de mingi de la Casa Pariurilor online. Inainte de inceperea fiecarei runde, jucatorilor li se acorda 250 de secunde pentru a plasa un pariu pe oricare 6 numere. Tarifele variaza de la 1 RON la 5 RON per rotire. Jocul are un simbol bonus care inmulteste castigurile. Daca pariul nu este castigator, nu exista bonus. Jocul este disponibil nu numai pe computere stationare, ci si pe smartphone-uri si tablete moderne.

Lucky 6 este un joc de tip loterie in care sase bile sunt extrase aleatoriu dintr-un grup de 60. Aceste extrageri se fac folosind o masina de desenare aleatorie pentru a se asigura ca rezultatele raman corecte in orice moment. Cu multe optiuni de pariere disponibile pentru parior, va trebui sa selectati si sa plasati miza.

Exista un total de 38 de optiuni de pariere disponibile jucatorului cu cinci minute intre fiecare runda.

Platile pot varia de pana la 90 de ori miza totala.

Bilele sunt codificate cu culori, fie rosii, fie albastre, fiecare set mergand de la numerele 0-9.

Bilele extrase sunt sortate in trei celule – A, B sau C. Selectati una dintre pietele de pariere inainte de a juca.

Optiuni de pariere

Spre deosebire de loto traditional, cotele de pariuri sunt fixate cu Lucky 6. Acest lucru deschide numeroase piete si rezultate potentiale. Daca doriti, puteti paria pe el ca si cum ar fi un loto obisnuit, dar cu atat de multe alte optiuni de pariere si cote mai bune, alegerile dvs. sunt vaste.

Detalii despre ultimele 5 extrageri Lucky 6 pot fi gasite in holul de jocuri. In timpul unei extrageri, aceste informatii vor fi indisponibile pana la finalizarea extragerii curente. De asemenea, puteti vizualiza orele in care au avut loc extragerile.

Daca decideti sa adaugati un eveniment Lucky 6 la talonul de pariuri, atunci exista cateva moduri de a va verifica rezultatele. Cea mai ineficienta optiune este sa asteptati sa aiba loc o tragere la sorti. Fiecare extragere are loc la fiecare 4 minute si dureaza 20 de secunde. Asteptarea acestei perioade de timp ar putea fi mai bine petrecuta jucand pe alte jocuri de pariuri.

Nu trebuie sa asteptati in lobby-ul Lucky 6 pentru a vedea rezultatele unei remite. Pariurile castigatoare (sau cele pierdute) se vor actualiza automat pe bilet. Acest lucru va va arata profitul sau pierderea totala.

Cote

Lucky 6 ofera peste 30 de piete de pariere pentru o experienta de pariere variata. Cotele ca aceste pariuri sa fie platite difera in functie de piata pe care o alegeti. Iata un tabel de probabilitati pentru pariurile disponibile in joc.

Strategie

Cea mai buna strategie pentru a castiga Lucky 6 este sa pariezi fie pe suma tuturor bilelor de peste 15,5 – fie sub 38,5. Aceste doua pariuri au combinat peste aproape un milion de combinatii castigatoare. Dezavantajul acestor pariuri este ca randamentele sunt minuscule.

O strategie de incercat este sa combinati pariuri mai riscante – cu plati mai mari cu pariuri care au sanse mai mari de castig. Pe de o parte, probabil ca veti castiga ceva fie din varianta cu risc scazut – fie chiar din optiunea cu risc ridicat.

Dintre cele trei jocuri de loto disponibile la Betgames.TV – Lucky 6 va ofera cele mai bune sanse de a castiga – dar ofera si unele dintre cele mai proaste randamente. Va recomandam sa verificati Lucky 5 sau Lucky 7 pentru a vedea daca preferati platile si pietele disponibile.

Este Lucky 6 corect?

Da, bilele din Lucky 6 sunt extrase folosind o masina de sortare aleatorie. Acest lucru asigura ca toate rezultatele sunt aleatorii. In plus, jocurile sunt testate frecvent pentru a indeplini conditiile licentei lor UKGC.

Cat de mult poti castiga jucand Lucky 6?

Pariul cu cea mai mare plata este sa pariezi pe ce bile norocoase numarul doi se vor forma intr-o anumita zona. Acest lucru ofera un 90 la 1, care este cea mai buna cota din joc. Cu toate acestea, acest pariu are doar o sansa de 0,01%.

Care este cel mai bun pariu Lucky 6?

Cel mai bun pariu este sa pariezi pe suma tuturor bilelor sa fie peste 15,5 sau sub 38,5. Exista peste 940.000 de combinatii pentru acest pariu – si se plateste la 1,1 la 1.

Unde pot juca Lucky 6?

Lucky 6 este disponibil la casele de pariuri online de renume din Africa de Sud, care sunt parteneri cu software-ul Betgames.TV.

Știri relevante