Menu

Lucky six mozzart

lucky six mozzart

Jocul Mozzart Lucky Super 6 este o cota fixa ​​pe rezultatele evenimentelor care au loc fara implicarea Casei de pariuri, evenimente aleatorii generate de un sistem independent. Evenimentele constau in extrageri de numere care sunt efectuate de un server independent pe care nici Casa de pariuri, nici o terta parte nu il pot interfera in vreun fel.

In cazul unui joc standard, un jucator trebuie sa aleaga sase numere de la 1 la 48. Pentru a castiga, este necesar sa GHICETI TOATE sase numere. Cota depinde de ordinea in care a fost extrasa a sasea minge cu numarul selectat.

In fiecare extragere, sistemul ofera aleatoriu trei semne bonus. In cazul unui bilet castigator in care un semn bonus a fost plasat suplimentar langa numarul selectat, cota corespunzatoare este marita:-1 semn bonus ghicit – cota este inmultita cu doua;-2 semne bonus ghicite – cota este inmultita cu Trei; -3 semne bonus ghicit – cota este inmultita cu patru

Jackpot bonus

Jackpot-ul bonus reprezinta un castig bonus oferit de Casa de pariuri pentru a promova jocul. Toti jucatorii care au platit pentru un bilet MozzartLucky Super 6 sunt posibili castigatori de jackpot bonus.

Pe fiecare bilet este imprimat un cod unic de jackpot bonus. Informatiile despre biletul caruia i-a fost acordat jackpotul bonus sunt afisate in animatia jocului.

In plus, operatorul va anunta jucatorul despre bonusul acordat, atunci cand citeste biletul caruia i s-a acordat jackpot-ul bonus. Cand plateste un bonus jackpot, castigatorul trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii:

  • Numele si prenumele
  • Numar personal de identitate
  • Adresa de resedinta
  • Municipiul de resedinta.

Continui sa joc, dar nu am castigat niciodata, continui sa pierd cu unul sau doua numere… Asa de dezamagit, ma tot intreb cand voi avea noroc pentru o data. Adica cat timp ii ia cineva sa castige cel putin unul, pentru ca atunci cand castigi unul sunt sigur ca primesti mai multa putere sa continui sa joci si sa castigi mai mult…

Mozzartbet ofera functii excelente de pariere cu miza minima redusa si o varietate de bonusuri, facand astfel Mozzartbet Romania site-ul de pariuri preferat al pariorului. Alte functii promotionale Mozzartbet Romania implica:

  • Mozzartbet Romania Top Minute: Cotele cresc la pariurile live pentru jucatorii care doresc sa castige mare pe masura ce meciurile sunt in desfasurare. Aceasta caracteristica Mozzartbet implica cresterea cotelor in anumite minute de joc; sunt al 30-lea, al 60-lea si al 75-lea In aceste minute specificate, Mozzartbet Romania isi mareste sansele pentru a fi cele mai mari din lume.
  • Mozzartbet Lucky Super 6: Cea mai spectaculoasa oferta pe care o vei intalni vreodata in lumea pariurilor. Mai mult o cutie de loto in care avem 48 de numere aleatoare si se asteapta ca jucatorii sa aleaga sase din cele 48, 6/48. Interesant este ca 35 de numere sunt extrase dupa ce ati plasat pariul pe Mozzartbet Romania, ceea ce inseamna ca sansele de a-l atinge corect cu Mozzartbet sunt incredibil de mari.
  • Mozzartbet Rambursare Cashback: Mozzartbet Romania ramburseaza in cazul in care talonul dvs. de pariu pierde doar cu o singura selectie, rambursarea depinde de miza plasata si de cote.
  • Mozzartbet 1000% bonus: Castigati de pana la zece ori mai mult cu oferta Mozzart 1000% bonus. Acest bonus variaza de la 26% in timpul orelor normale la 1000% in timpul happy hour. Pe site-ul web Mozzartbet Romania si prin SMS, happy hour se desfasoara de la 6:00 la 8:00 si de la 23:00 la 1:00.
  • Promovarea pariului gratuit Mozzartbet: Dupa ce au facut o depunere de 100ron sau mai mult, clientii Mozzartbet vor primi rambursarea taxelor de tranzactie in conturile lor Mozzart. Depuneti la Mozzartbet Romania folosind numarul Paybill; 290059 si aveti sansa de a beneficia de depozite gratuite.

Știri relevante