Mad Mad Monkey nebunia junglei plina de rotiri gratuite

Mad Mad Monkey nebunia junglei plina de rotiri gratuite

Amuzantul joc de slot gratuit Mad Mad Monkey vine cu 50 de linii de plata, 5 role si 3 randuri. Maimuta nebuna tanjeste la banane si le poti schimba pentru victorii bune!

Acest joc de slot online contine mai multe caracteristici utile care îl fac foarte distractiv si atractiv pentru jucatori. Odata ce trei, patru sau cinci simboluri ale logo-ului jocului apar pe role, vi se va permite sa jucati jocuri gratuite super stack. Pe parcursul a zece rotiri, simbolurile Banane devin stivuite pe toate rolele si toate premiile castigate vor fi înmultite cu trei. Dezvoltatorii recomanda redarea tuturor celor cincizeci de linii pentru a obtine o actiune salbatica maxima. În plus, exista simbolul Wild în jocul prezentat de pictograma Monkey. Are capacitatea de a înlocui orice simbol, dar sigla jocului. Simbolul Monkey este stivuit pe rolele a doua, a treia si a patra. Daca Monkey participa la formarea combinatiei de castig, premiul pentru o astfel de combinatie va fi dublat. Puteti folosi jocul de jocuri de noroc adaugat la acest slot de cazino pentru a va dubla sau cvadrupla premiile dupa orice runda de joc de succes. Trebuie sa ghiciti culoarea potrivita sau costumul ultimei carti din pachet care apare în locul rolelor. Jocul îsi risca – presupunerea gresita anuleaza castigurile din ultima runda.

Faceti cunostinta cu maimuta care este nebuna dupa banane. Toata ziua, aceasta maimuta trece prin jungla în cautarea delicioasei banane. Da-i maimutei banana si aceasta îti va arata marile comori ascunse în jungla! Daca va place sa jucati jocuri de sloturi video gratuite pentru distractie, vizitati SlotsUp.com pentru a juca jocul de sloturi Mad Mad Monkey acolo! Daca sunteti un fan al jocurilor de NextGen Gaming, jucati jocuri de sloturi gratuite dezvoltate de acestia fara înregistrare pe site-ul nostru. Daca va place sa jucati sloturi mobile cu rotiri gratuite, puteti gasi versiunea mobila a slotului Mad Mad Monkey printre celelalte sloturi gratuite pentru telefoane mobile.

Dezvoltat de NextGen, Mad Mad Monkey este un slot video cu 5 role, 4 randuri. Are 50 de linii de plata care platesc de la stanga la dreapta, caracteristicile Wilds si Free Spins. Wilds va înlocui toate simbolurile cu exceptia Scatters, sunt stivuite pe rolele 2, 3 si 4 si vor dubla premii. 3 sau mai multe Scatters acorda 10 jocuri gratuite si toate castigurile din jocurile gratuite sunt triplate. În timpul acelor jocuri gratuite, bananele sunt stivuite pe toate rolele, iar functia poate fi retrogerata. Jucatorul are posibilitatea de a alege liniile de plata si dimensiunea pariului si poate folosi si functia de redare automata!

Știri relevante