Magic Journey o calatorie fantastica la sloturi

Magic Journey o calatorie fantastica la sloturi

Acest nou slot are loc cu 3 role si 8 moduri si are un RTP de 96,54%. Puteti juca acest slot folosind orice cazinou online Pragmatic Play gratuit sau pe bani reali, cu dimensiuni de pariere cuprinse intre 0,20 $ si 100 $ pe rotire.

Plata maxima posibila in acest joc ar putea fi de 400 de ori din miza dvs. sau 40.000 USD pe rotire.

Dupa cum sa mentionat mai devreme, slotul online Magic Journey se bazeaza pe cultura chineza si legendele lor si este un joc foarte volatil, care poate fi accesat de pe oricare dintre dispozitivele dvs., cum ar fi telefoane mobile, tablete si computere.

Slotul de calatorie Magic este un slot machine foarte neobisnuit, care vine cu câteva caracteristici bonus grozave. Acesta este un joc de seturi de role 3 × 3 si asta inseamna ca un total de 9 pozitii pot fi vazute pe role cu 9 personaje diferite.

Va trebui sa formati caractere potrivite pe role pentru a primi oriunde de 2x pâna la 400x ori de dimensiunea pariului, pentru 1 pâna la 8 linii câstigatoare. Jocul va ofera, de asemenea, re-rotiri la sosirea simbolurilor potrivite pe role.

Slotul video Magic Journey arata destul de minunat pe telefoanele mobile, precum si pe desktop. Acesta este un joc cu 3 role si 8 moduri, dar se pare ca jucati cu un slot video cu 5 role.

Veti vedea câteva simboluri cu plata ridicata pe rolele jocului, inclusiv Monkey King, care este cel mai placut simbol si actioneaza ca un simbol salbatic.

Alte simboluri pot fi vazute: un om de porc, un ventilator de fier al printesei, regele demonului taur, maestrul Tang, Nezha, Sha Wujing si Hai Long Wang.

Grafica slotului online Magic Journey este uimitoare si excelenta. Jocul cu slot volatil ridicat are un RTP excelent de 96,54% si va plateste maximum 400 de ori din miza dvs.

Vom explica aspectul jocului aici, dar vom explica cum functioneaza acest aspect in ceea ce priveste functionalitatea de mai jos. Iata ce veti obtine:

Exista doua zone principale de joc. Una este o grila de simboluri 3 × 3, iar cealalta este o rola cu cinci simboluri in partea de jos a ecranului.

Mulineta inferioara se roteste cu fiecare simbol care se roteste independent.

Câstigurile sunt determinate pe baza primului set de role 3 × 3, asa cum vom explica mai jos in sectiunea noastra despre joc.

Parierea se bazeaza pe dimensiunea pariului dvs. pe rotatie. Veti paria 20 de monede ca baza.

Puteti inmulti acest lucru cu pâna la un factor de 10x pentru a paria pâna la 200 de monede la un moment dat, dar puteti manipula si dimensiunile monedei.

Dimensiunile monedelor merg de la 0,01 € la capatul inferior la 0,50 € la capatul superior. Aceasta va ofera o gama de pariuri de la 0,20 EUR la 100 EUR pe rând, cu o multime de pasi intre acestia.

Vrem sa subliniem ca acest joc are o volatilitate destul de mare. Este configurat astfel incât lucrurile sa fie orientate un pic mai mult spre capatul superior al mesei de plati, mai ales cu modul in care functioneaza caracteristicile si jocul, dar lucrurile sunt putin anti-intuitive aici, deoarece rata de accesare nu este deosebit de scazuta in acelasi timp.

Știri relevante