Mana de cacealma trebuie sa aiba victima sa la masa de poker

Ce: Termenul „Bluff Catcher” este exact cum suna: o mana care, desi nu este foarte puternica, este suficient de buna pentru a-ti bate adversarul cand blufeaza. Este o mana care nu este suficient de puternica pentru a valorifica pariul si nu este suficient de puternica pentru a depasi gama de pariuri valorice a adversarului, dar are o valoare de confruntare impotriva bluff-urilor.

Cand: In general, atunci cand oamenii vorbesc despre captori de cacealma, se refera la apelarea pariului final pe river.

Unde: Bluff catchers se gasesc cel mai frecvent in jocurile de bluff precum No-Limit Hold’em si Pot-Limit Omaha, dar conceptele implicate sunt utile in orice joc de poker.

De ce: prin exploatarea jucatorilor care blufeaza prea mult puteti transforma maini mediocre pe care, de obicei, le-ati plia in factori de bani.

Bluff Catcher Dupa definitie

Cea mai importanta parte a utilizarii acestei miscari de putere de poker este intelegerea cand tineti o mana de captura de bluff si daca conditiile sunt corecte pentru a apela pariul pe river.

La fel de mult in poker, decizia corecta depinde in totalitate de ceea ce stii despre adversarul tau.

Trebuie sa-i intelegeti gama de pariuri valorice si frecventa de blufare. Trebuie sa-i intelegi comportamentul.

Prin definitie, un catcher de bluff este o mana care se afla in spatele intregii game de pariere a valorii adversarului. Asadar, pentru ca nu poti castiga decat impotriva unui bluff, este primordial sa poti observa jucatori si situatii in care blufful este obisnuit.

Pur si simplu, captorul de bluff nu va lucra niciodata impotriva cuiva care nu blufeaza niciodata.

Pentru a prinde un Bluff, trebuie sa existe un Bluff

La o masa de jucatori ABC / TAG s-ar putea sa uitati la fel de bine de bluff catchers si sa va concentrati pe obtinerea valorii din mainile voastre mari. Dar daca te confrunti cu masinile de tocat grele si agresive, vei lasa o gramada de bani pe masa prin plierea tuturor, cu exceptia nucilor.

Deoarece jucatorii buni inteleg ca exploatatiile sunt rareori antiglont, vor incerca sa te exploateze tragand remize ratate, al treilea butoi si blufuri directe pe river.

Pentru a utiliza in mod eficient catcher-ul de bluff, trebuie sa identificati jucatorii care fac asta prea mult si sa-i exploatati apeland cu mainile pe care incearca sa va faca sa pliati.

Impotriva jucatorului potrivit, in situatia potrivita, apelarea unui pariu river cu ace-high va va face o avere in cariera dvs. de poker. Pe scurt, cautati jucatori excesiv de agresivi, care pariaza si ridica mai mult decat ar trebui.

Știri relevante