Menu

Mâna de cacealma trebuie să aibă victima sa la masa de poker

Mana de cacealma trebuie sa aiba victima sa la masa de poker
Ce: Termenul „Bluff Catcher” este exact cum suna: o mână care, deşi nu este foarte puternică, este suficient de bună pentru a-ţi bate adversarul când blufează. Este o mână care nu este suficient de puternică pentru a valorifica pariul şi nu este suficient de puternică pentru a depăşi gama de pariuri valorice a adversarului, dar are o valoare de confruntare impotriva bluff-urilor.

Când: În general, atunci când oamenii vorbesc despre captori de cacealma, se referă la apelarea pariului final pe river.

Unde: Bluff catchers se găsesc cel mai frecvent în jocurile de bluff precum No-Limit Hold’em şi Pot-Limit Omaha, dar conceptele implicate sunt utile în orice joc de poker.

De ce: prin exploatarea jucătorilor care blufează prea mult puteţi transforma mâini mediocre pe care, de obicei, le-aţi plia în factori de bani.

Bluff Catcher După definiţie

Cea mai importantă parte a utilizării acestei mişcări de putere de poker este înţelegerea când ţineţi o mână de captură de bluff şi dacă condiţiile sunt corecte pentru a apela pariul pe river.

La fel de mult în poker, decizia corectă depinde în totalitate de ceea ce ştii despre adversarul tău.

Trebuie să-i înţelegeţi gama de pariuri valorice şi frecvenţa de blufare. Trebuie să-i înţelegi comportamentul.

Prin definiţie, un catcher de bluff este o mână care se afla în spatele întregii game de pariere a valorii adversarului. Aşadar, pentru că nu poţi câştiga decât împotriva unui bluff, este primordial să poţi observa jucători şi situaţii în care blufful este obişnuit.

Pur şi simplu, captorul de bluff nu va lucra niciodată împotriva cuiva care nu blufează niciodată.

Pentru a prinde un Bluff, trebuie să existe un Bluff

La o masă de jucători ABC / TAG s-ar putea să uitaţi la fel de bine de bluff catchers şi să va concentraţi pe obţinerea valorii din mâinile voastre mari. Dar dacă te confrunţi cu maşinile de tocat grele şi agresive, vei lăsa o grămadă de bani pe masa prin plierea tuturor, cu excepţia nucilor.

Deoarece jucătorii buni înţeleg că exploataţiile sunt rareori antiglonţ, vor încerca să te exploateze trăgând remize ratate, al treilea butoi şi blufuri directe pe river.

Pentru a utiliza în mod eficient catcher-ul de bluff, trebuie să identificaţi jucătorii care fac asta prea mult şi să-i exploataţi apelând cu mâinile pe care încearcă să va facă să pliaţi.

Împotriva jucătorului potrivit, în situaţia potrivită, apelarea unui pariu river cu ace-high va va face o avere în cariera dvs. de poker. Pe scurt, căutaţi jucători excesiv de agresivi, care pariază şi ridica mai mult decât ar trebui.

Unibet Poker este un furnizor de jocuri online care se caracterizează prin mulți ani de experiență și o gamă completă de jocuri. Nu există nicio îndoială cu privire la seriozitatea și încrederea Unibet, ceea ce este confirmat de numeroase premii și premii. În afară de pariuri sportive, cazinou și bingo, oferta de poker merită înregistrată.

Software-ul impresionează prin designul modern, prezentarea generală și funcțiile practice și vă permite să începeți rapid. Întreaga gamă de variante de poker este disponibilă și pe dispozitivele mobile, incluzând extra-uri precum misiuni și turnee. Cu o rețea mare, trei variante interesante de poker, limite diferite și, nu în ultimul rând, rake-uri atractive, Unibet Poker este interesant atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Înregistrează-te acum și câștigă bani reali cu Texas Hold’em.

Știri relevante