Menu

Managementul banilor si strategii de pariere

Stategia sub-conturilor in managementul banilor

Pentru inceput, sa zicem ca aveti un deposit de 600 de lire pe care il impartiti in 3 sub conturi mai mici, de cate 200 de lire fiecare. Lasam deoparte 2 subconturi si incepem sa pariem folosind un singur subcont de 200 de lire. Pariem cele 200 de lire pana cand atingeti 400 de lire. Apoi, dupa atingerea pragului de 400 de lire, mutate 200 de lire in celelalte 2 subconturi, creand apoi alte 2 subconturi , de cate 300 de lire fiecare. si continuati sa pariati restul banilor, adica 200 de lire, pe care le-ati lasat in cel de-al 3 lea subcont.

Daca se intampla sa pierdeti depozitul initial de 200 de lire din primul subcont, impartiti cele 400 de lire ramase in 3 subconturi cu in jur de 130 de lire fiecare si incepeti sa pariati folosind unul dintre ele pana cand atingeti din nou 400 de liresi asa mai departe.

Pariati folosind doar 2 sau 3 sau maxim 4 meciuri pe pariu, cu o cota medie de 2,30 si pariati 1/6 din subcontul vostru  ( deci daca aveti 200 de lire in subcnt, pariati doar in jur de 30 de lire pe pariu ).

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retineti este ca nu trebuie sa neglijati regulile de mai sus si in mod garantat dupa o luna de zile de folosire a acestei strategii de management al banilor, balanta voastra va fi in mod clar mai mare.

Strategia celor 10 procente in managementul banilor

Aceasta strategie se traduce prin faptul ca, cu fiecare pierdere a unui pariu, cresteti miza cu 10%, rotunjita pana la cel mai apropiat pariu non-zero, iar cu fiecare pariu castigat, descresceti miza cu 10%. Apoi, cu fiecare castig in plus, depuneti jumatate din miza pe cel mai mic pariu.

Este destul de usor de folosit si functioneaza chiar foarte bine. Probabi;l ca ati auzit de acest system mai inainte, dar au fost adaugate cateva imbunatatiri la acest system.

Este foarte similar cu strategia D”Alembert, doar ca este putin mai usoara, deoarece, atunci cand ajungeti sa castigati, de exemplu, a00 de lire, veti urca su cobori cu 10 lire, daca aveti 200 de lire, veti urca sau cobori cu 20 de lire si tot asa. Este o strategie destul de corecta, cu ajutorul careia, veti obtine rezultate si un profit bun, daca veti sti sa o folositi.

Știri relevante