Menu

Martingale cu siguranta cel mai popular sistem de pariere

Martingale cu siguranta cel mai popular sistem de pariere

Sistemul Martingale este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute sisteme de pariuri existente. Este, de asemenea, unul dintre cele mai usor de invatat, deoarece nu exista calcule complicate implicate. Matematica necesara este foarte de baza si exista doar cativa pasi simpli de urmat.

Ca sistem de progresie negativa, Martingale implica cresterea mizei atunci cand pierzi. Se bazeaza pe teoria ca exista o probabilitate redusa de a pierde un numar mare de pariuri la rand si ca veti castiga intotdeauna unul in cele din urma. Oricat de sanatoasa ar parea aceasta logica, in cele din urma este gresita.

Procentul de jucatori care au incercat la un moment dat sistemul Martingale este probabil destul de mare. Probabil ca acest lucru se datoreaza partial simplitatii sale si partial pentru ca la prima vedere pare a fi un sistem infailibil.

Din pacate, la fel ca toate celelalte sisteme de pariuri progresive, acesta nu are nicio garantie de succes. De fapt, este potential unul dintre cele mai periculoase sisteme pe care le puteti utiliza. Veti intelege de ce daca cititi aceasta pagina. Am acoperit sistemul in detaliu, explicand modul in care este utilizat si de ce nu functioneaza. De asemenea, am furnizat informatii despre unele variante alternative ale acestui sistem.

Sistemul Martingale este utilizat in principal la jocurile de cazino care ofera chiar si pariuri pe bani. Pariurile exterioare pe masa de ruleta, cum ar fi impar sau pare, sunt exemple bune de unde jucatorii vor incerca acest sistem. Poate fi, de asemenea, utilizat la pariuri sau nu la pariuri la masa craps si la blackjack si baccarat si poate fi folosit chiar si pentru pariuri pe bani la pariuri sportive.

Nu exista nimic complicat in acest sistem. In principiu, exista doar doua reguli de urmat.

  • REGULA 1 – Dubleaza-ti miza de fiecare data cand pierzi
  • REGULA 2 – Mizati o unitate de baza dupa fiecare victorie

Asta este cu adevarat tot ceea ce este Martingale. Unitatea de baza utilizata poate fi orice suma, desi este o idee buna sa o pastrati mica din motive care vor deveni evidente mai tarziu.

Functioneaza sistemul Martingale?

Acest sistem poate functiona pe termen scurt. Poate functiona chiar si pentru o perioada extinsa de timp, daca evitati oricand pierderi. Cu toate acestea, problemele incep atunci cand mergi pe o serie de pierderi. Si, in mod realist, acest lucru se va intampla la un moment dat.

Cel mai mare dezavantaj al sistemului Martingale este ca nu este nevoie de multe pariuri pierdute la rand pentru ca mizele necesare sa devina foarte mari. Sa ne intoarcem la exemplul nostru anterior, unde ati inceput cu 5 RON si sa vedem ce s-ar intampla cu mizele dvs. daca ati pierde doar sase pariuri la rand.

Știri relevante