Menu

Maxbet oferă un bonus fără depunere

Maxbet ofera un bonus fara depunere

Prietenii te ajută să creşti pe Maxbet

Recrutează prieteni şi invită-i să te alăture pe Maxbet pentru a te bucura de un bonus, oferindu-le şi o promoţie.

Într-adevăr, indiferent dacă recruiterul, numit „sponsor” său persoana care se alătură lui Maxbet, numit „nas”, fiecare va primi un bonus de 50 RON. Astfel, prin acumularea bonusului de bun venit disponibil cu codul nostru promoţional Maxbet şi bonusul de trimitere, este posibil să începeţi să pariaţi pe site cu 550 RON rambursate în caz de eşec în timpul primului pariu.

Pentru a sponsoriza pe cineva, accesaţi zona „Promoţii” şi faceţi clic pe „Referiţi-vă prietenii”. Vei avea apoi posibilitatea de a trimite invitaţii prin e-mail, Twitter sau Facebook. Introduceţi numele Twitter, Facebook sau adresele de e-mail ale persoanelor pe care doriţi să le invitaţi să se alăture Maxbet.

După ce şi-au validat definitiv conturile, veţi primi fiecare un bonus de 50 RON.

Dacă sunteţi un client activ la Maxbet, probabil că aţi primit această promoţie prin intermediul newsletter-ului lor. Accesând site-ul operatorului, un mesaj va spune că este disponibil un bonus. Prin urmare, Maxbet îşi dublează următoarea depunere în limita a 50 RON. Dacă plătiţi de exemplu 50 ron pe contul de jucător, primiţi un bonus de 50 ron. Dacă depuneţi 50 RON sau mai mult, aveţi dreptul la 50 RON în plus.

Maxbet trimite în mod regulat acest tip de ofertă pentru jucătorii sai în timpul meciurilor de prestigiu. Aceste promoţii de eveniment sunt întotdeauna supuse aceloraşi condiţii. Suma bonusului poate fi retrasă, dar trebuie jucată de cel puţin trei ori şi la evenimente cu un rating de cel puţin 1,5. În plus, pariul selectat trebuie să aibă cel puţin trei rezultate posibile. Prin urmare, dacă pariaţi, de exemplu, pe rezultatul unui meci de tenis (victoria jucătorului A sau B), această parte nu va fi luată în considerare pentru a debloca bonusul. În mod similar, şansele minime stabilite la 1.5 vă vor împiedica să pariaţi pe jucători sau echipe preferate.

Aceasta combinaţie de restricţii face ca aceasta promoţie Maxbet să fie dispensabilă şi, prin urmare, contrastează cu flexibilitatea ofertei de bun venit. În acest domeniu, alţi operatori precum Eurosportbet şi Pmu sunt ceva mai convingători. Îţi răsplătesc fidelitatea mai frecvent şi fără a fi nevoie de un nou depozit de bani. În general, puteţi primi credite de joc după ce aţi pariat pe anumite meciuri, cu condiţii uneori foarte avantajoase.

Știri relevante