Menu

Maxbet ofera un bonus fara depunere

Maxbet ofera un bonus fara depunere

Recruteaza prieteni si invita-i sa te alature pe Maxbet pentru a te bucura de un bonus, oferindu-le si o promotie.

Intr-adevar, indiferent daca recruiterul, numit „sponsor” sau persoana care se alatura lui Maxbet, numit „nas”, fiecare va primi un bonus de 50 RON. Astfel, prin acumularea bonusului de bun venit disponibil cu codul nostru promotional Maxbet si bonusul de trimitere, este posibil sa incepeti sa pariati pe site cu 550 RON rambursate in caz de esec in timpul primului pariu.

Pentru a sponsoriza pe cineva, accesati zona „Promotii” si faceti clic pe „Referiti-va prietenii”. Vei avea apoi posibilitatea de a trimite invitatii prin e-mail, Twitter sau Facebook. Introduceti numele Twitter, Facebook sau adresele de e-mail ale persoanelor pe care doriti sa le invitati sa se alature Maxbet.

Dupa ce si-au validat definitiv conturile, veti primi fiecare un bonus de 50 RON.

Daca sunteti un client activ la Maxbet, probabil ca ati primit aceasta promotie prin intermediul newsletter-ului lor. Accesand site-ul operatorului, un mesaj va spune ca este disponibil un bonus. Prin urmare, Maxbet isi dubleaza urmatoarea depunere in limita a 50 RON. Daca platiti de exemplu 50 ron pe contul de jucator, primiti un bonus de 50 ron. Daca depuneti 50 RON sau mai mult, aveti dreptul la 50 RON in plus.

Maxbet trimite in mod regulat acest tip de oferta pentru jucatorii sai in timpul meciurilor de prestigiu. Aceste promotii de eveniment sunt intotdeauna supuse acelorasi conditii. Suma bonusului poate fi retrasa, dar trebuie jucata de cel putin trei ori si la evenimente cu un rating de cel putin 1,5. In plus, pariul selectat trebuie sa aiba cel putin trei rezultate posibile. Prin urmare, daca pariati, de exemplu, pe rezultatul unui meci de tenis (victoria jucatorului A sau B), aceasta parte nu va fi luata in considerare pentru a debloca bonusul. In mod similar, sansele minime stabilite la 1.5 va vor impiedica sa pariati pe jucatori sau echipe preferate.

Aceasta combinatie de restrictii face ca aceasta promotie Maxbet sa fie dispensabila si, prin urmare, contrasteaza cu flexibilitatea ofertei de bun venit. In acest domeniu, alti operatori precum Eurosportbet si Pmu sunt ceva mai convingatori. Iti rasplatesc fidelitatea mai frecvent si fara a fi nevoie de un nou depozit de bani. In general, puteti primi credite de joc dupa ce ati pariat pe anumite meciuri, cu conditii uneori foarte avantajoase.

Știri relevante