Menu

Maxbet unde lucram

Pariubet_Default_image

Maxbet are un climat de lucru excelent, dar sunt saraci in avansarea locurilor de munca de la o pozitie de servicii pentru clienti. As recomanda Maxbet pentru cultura sa de munca, managementul lor si echilibrul lor de munca si de viata pe care il ofera.

A fost o experienta grozava sa lucrez in industria jocurilor online. Am invatat multe despre cazinourile online, produsele de poker si carti sportive. A fost fascinant sa vad cum compania opereaza in atât de multe tari diferite din intreaga lume. Am invatat multe despre Salesforce.com, care ar fi foarte utile si in viitor. A fost un mediu cu adevarat distractiv pentru a lucra. Am avut colaboratori minunati. Partea cea mai buna a fost aceea ca a fost un birou cultural atât de multi. As putea sa aflu despre atâtea culturi si tari diferite. Managementul era atât de retras, cât si de simplu. Sarcinile noastre au fost facute intotdeauna prin termene limita.

Rolul meu in Maxbet a fost sa achizitionez carte de sport in curs, clienti de cazino si clienti noi de achizitii pe pietele din Ungaria si din U.K. Gestionati apelurile de iesire catre toate segmentele de clienti, cu accent pe clientii cu intoarcere care au scazut pentru perioade cuprinse intre 1 luna si 24 de luni.

Prima parte a zilei am acordat bonusuri pentru clientii care depuneau in ziua precedenta. De asemenea, am efectuat verificari de frauda asupra noilor clienti de achizitie. Dupa ce am urmarit noile oportunitati efectuând apeluri de iesire si trimitând e-mailuri. La sfârsitul zilei am creat rapoarte si am analizat rezultatele.

Știri relevante