Menu

McBookie cele mai bune cote pentru jucatorii noi

McBookie cele mai bune cote pentru jucatorii noi

O casa de pariuri care afirma ca este „Punerea sportului scotian in primul rand”. Fara premii pentru ghicirea pietei tinta principala a McBookie, este o bookie populara in Scotia, cu mandria nationala care pare a fi un factor in cresterea sa.

BookBook online McBookie ofera jocuri de noroc sport si cazinou, cu o sectiune in joc.

Fosta vedeta Kenny Logan a fost inscrisa ca ambasador pentru a produce continut de rugby pe blogul McBookie.

McBookie a fost fondata in 2009 de Paul Petrie, un profesionist in industria jocurilor de noroc care s-a intors la casa sa din Dundee pentru a incepe aceasta aventura impreuna cu fostul coleg de la Tote Damian Walker.

Petrie i-a spus scotianului: „Scotienilor adora un pariu, iar cand am fost cu Tote, mi s-a cerut in mod constant sa pun un unghi in scotiana pentru ca niciuna dintre celelalte firme nu a facut asta.

„De exemplu, vor oferi preturi pentru care Campionatul va merge mai departe in FA Cup, dar nu vor face acelasi lucru pentru o echipa din Prima Divizie in versiunea scotiana.”

Peste 8.000 de adepti pe Twitter nu reprezinta o colectie proasta pentru o casa de pariuri online mai mica, iar McBookie pare sa incurajeze fidelitatea clientilor. Are o prezenta si pe Facebook si Youtube.

Pietele de pariuri

McBookie se concentreaza in mod natural pe majoritatea sportului alegator, fotbalul, dar ofera mai multe piete dincolo de aceasta.

Aici sunt in intregime: Fotbal american, Reguli Aussie, Baseball, Baschet, Box, Cricket, Ciclism, Darts, Fotbal, Formula 1, Futsal, GAA Football, Golf, Greyhounds, Handbal, Curse de cai, Hurling, Hockey pe gheata, MMA / UFC, sporturi auto, olimpiada, liga de rugby, rugby Union, snooker, Speedway, tenis si volei.

McBookie ofera, de asemenea, unele piete de divertisment si altele in Politica.

Pariuri live

Pariurile live sunt oferite la McBookie, dar este corect sa spunem ca nu este costumul puternic al operatorului. Grafica este in regula, dar de baza, iar aspectul nu este cel mai bun. De asemenea, nu exista niciun streaming in direct, care atrage inca cateva puncte.

Utilizabilitatea site-ului

McBookie face treaba pe care a fost creata; pune sportul scotian pe primul loc si acest lucru poate fi vazut clar ca pe o zi navigand pe site. Ofera si cote bune, asa ca merita intotdeauna sa rasfoiti mai ales pentru a paria pe ligile scotiene.

Blogul McBookie arata cam ieftin; imaginile sunt deseori intinse, sunt prezentate slab si nu sunt foarte primitoare. Sincer este cazul site-ului in general, in special in comparatie cu inovatori din industrie, cum ar fi BetVictor si Unibet.

Exista o aplicatie McBookie care face treaba, desi este nespectaculara si ar putea fi imbunatatita pe mai multe planuri, cum ar fi timpul de raspuns si organizarea.

Intelepciunea bancara McBookie trece testul; permite Visa, Mastercard si alte carduri, dar in prezent nu permite portofele electronice, ceea ce va fi un obstacol pentru unii clienti.

In ceea ce priveste asistenta pentru clienti McBookie, exista chat live, o sectiune de intrebari frecvente, un glosar McBookie a termenilor de pariuri si puteti contacta echipa pe e-mail si la support@mcbookie.com. Nu exista nici un serviciu telefonic asa cum este.

Ce trebuie sa stiti despre McBookie

Daca sunteti un scotian mandru si doriti sa pariati pe sporturi si ligi scotiene, atunci incercati cu siguranta acesta. Cu cote bine cotate si cu accent pe aceste evenimente deseori ignorate, veti avea o experienta buna.

Exista mai multe fronturi pe care McBookie s-ar putea imbunatati, o revizuire a site-ului (in special in ceea ce priveste blogul) este una, dar in mare parte, furnizeaza bazei sale de fani patriotice ceea ce si-a propus sa faca.

Știri relevante