Mega Moolah isi face de cap pe 5 role si 25 de linii

Mega Moolah isi face de cap pe 5 role si 25 de linii

Cand te gandesti la sloturile progresive, de multe ori primul joc care iti vine in minte este Mega Moolah. Aceasta capodopera de la Microgaming a fost chipul genului progresiv de cand a fost lansat pentru prima data in public in 2006. Dupa mai bine de un deceniu pe piata, Mega Moolah continua sa fie puternic si reuseste sa ademeneasca jucatorii cu jackpoturile sale de sapte cifre. Ca slot video, Mega Moolah ofera configurarea tipica cu 5 role si 25 de linii de plata. Pariul minim incepe de la 0,25 dolari pe rotatie, in timp ce maximul ajunge la un umil 6,25 dolari.

Simbolurile din Mega Moolah vin sub forma de diferite animale si carti inalte. Animalele alcatuiesc categoria High Paying si includ leul, elefantul, bivolul, girafa, zebra si antilopa. Leul este cel mai bine platit simbol din tot jocul, recompensand jucatorii cu o cantitate masiva de 15.000 de monede pentru o combinatie x5. Mai mult, acest simbol serveste si ca Wild, avand capacitatea de a inlocui alte simboluri si de a completa combinatii castigatoare. Mai mult, leul va dubla si castigurile din orice combinatie la care participa. Este urmat de elefant si antilopa, care platesc 750 si respectiv 600 de monede pentru o secventa x5. Girafa, zebra si antilopa se afla la capatul inferior al spectrului cu platile lor de 500, 400 si 250 de monede, respectiv pentru o combinatie completa x5.

Monkey este simbolul Scatter din Mega Moolah si are propria plata. Daca reusiti sa rotiti x5 din acest simbol, jocul va va recompensa cu x100 valoarea pariului total. In plus, rotirea a 3 sau mai multe maimute simultan va declansa o runda de 15 rotiri gratuite. In timpul acestei runde, toate castigurile sunt triplate.

In ceea ce priveste caracteristicile bonus, jackpotul progresiv este bijuteria incoronata a Mega Moolah. Cu toate acestea, acesta nu este singurul premiu care trebuie obtinut, deoarece exista si alti trei care asteapta sa fie revendicati. Toate cele patru jackpoturi sunt disponibile din acelasi mini-joc bonus si, in functie de noroc, s-ar putea sa primiti bani pentru cateva rotiri suplimentare sau sa plecati la un milionar. Modul in care functioneaza este destul de simplu, mini-jocul poate fi declansat aleatoriu dupa fiecare rotire, cu exceptia rotirilor gratuite. Nu exista un declansator specific, totusi, jocul la nivelul maxim de pariere va creste probabilitatea de a intra in jocul bonus.

Știri relevante