Mercy of the Gods cand zeiii ofera bunatatea lor la slots

Fani ai jackpoturilor progresive si ai mitologiei egiptene, iata o noua jucarie pentru dvs. NetEnt te duce intr-un turneu printr-o piramida misterioasa unde vei descoperi Gift of Life Respins, Gift of Double Wilds, Eye of Horus Free Spins si Gift of Wealth Jackpot bonus. Cu un potential de castig in jocul standard de 1.600 de ori pariul dvs. si practic nelimitat pentru jackpot, acesta este un slot pe care doriti sa rotiti rolele.

Mercy of the Gods este un slot video progresiv cu cinci role, trei randuri si 20 de linii fixe de plata. Intrarea piramidei pe mobil sau desktop va va costa intre 0,20 si 100 de monede. RTP-ul acestui joc de varianta medie este stabilit la 96,64%, ceea ce este aproape standardul pentru jocurile NetEnt. Functia lor extinsa de redare automata va permite sa selectati 10 pana la 500 de rotiri consecutive cu o gama larga de optiuni atunci cand rularea ar trebui sa se opreasca.

Asa cum era de asteptat, fereastra jocului este amplasata in fata intrarii in piramida, care este pazita de doi zei Anubis. Rolele in sine sunt populate de simboluri tipice din mitologia egipteana, inclusiv Tutankhamen, scarabe, soimul Horus. O coloana sonora misterioasa se adauga suspansului pe role.

Exista opt simboluri obisnuite pe slot, incepand cu retelele de carduri J pana la A la capatul inferior. Acestea sunt urmate la nivel inalt de Tutankhamen, scarabe si soimi Horus si exploratoare. Acesta din urma este cel mai valoros, cu miza de 80 de ori pentru cinci de un fel. Simbolul wild apare pe toate rolele si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolurilor scatter si bonus.

Functia este declansata atunci cand unul sau mai multe simboluri salbatice aterizeaza pe o rotire. Mulinete respin dupa ce orice castig potential este platit si salbaticul se deplaseaza cu o pozitie spre randul de jos pe fiecare respin pana cand dispare. Orice salbaticie suplimentara va extinde raspunsurile care se vor termina atunci cand nu vor mai fi vizualizate simboluri.

Dar asta nu este tot, deoarece functia se poate imbunatati chiar si atunci cand o salbaticie aterizeaza in spatele unei salbatici existente. Va fi declansata caracteristica Gift of Double Wilds, unde wild-ul se extinde pentru a acoperi intreaga tambur. Acest lucru reactiveaza Gift of Life ReSpins cu tamburul salbatic care se deplaseaza in jos cu un rand pe fiecare respin pana cand dispare de pe ecran.

Trei, patru sau cinci imprastieri oriunde pe role intr-o singura rotire vor declansa respectiv 5, 8 sau 12 rotiri gratuite, care nu pot fi retriggerate. Orice wilds care aterizeaza in timpul functiei va activa instantaneu caracteristicile Gift of Double Wilds unde se extinde si activeaza Gift of Life Respins cu acelasi mecanic ca in jocul de baza.

Știri relevante