Menu

Meridianbet pariezi mai mult pe gratis

Fondata in 2007, Meridianbet Sports este detinuta de Meridian Gaming Ltd si este licentiata din Malta. Pentru a respecta reglementarile actualizate ale jocurilor de noroc, acestia detin o Comisie pentru jocuri de noroc din Marea Britanie si, ca atare, sunt in masura legal sa isi ofere serviciile celor care sunt rezidenti in Marea Britanie. Pe langa o carte sportiva, clientii pot paria in joc si sa foloseasca cazinoul (jocuri de masa, sloturi, jackpoturi, video poker etc.). In acest articol trecem in revista Meridianbet, analizand modul in care se ridica pe piata de case de carte online.

Marea majoritate a site-urilor de case de pariuri in zilele noastre au un design relativ omogen; o lista de sporturi in partea stanga a paginii, evenimente live la mijloc si pariul pe partea dreapta a paginii. Meridianbet sunt diferite, alegand un aspect original care inglobeaza intregul ecran. O tema albastra, alba si gri este adoptata si linkurile catre diferitele optiuni de pariere (carte sportiva, jocuri, cazino etc.) pot fi gasite in partea de sus a paginii.

Cand faceti clic pe cartea de sport, apare o lista derulanta, cu o serie de pictograme care indica sporturile care sunt oferite. Meniul vertical este o bara orizontala care nu listeaza de fapt sporturile pe nume, ci doar sigla lor mica. Sporturile majore au propria pictograma, dar evenimentele mai mici sunt grupate impreuna sub ceea ce arata ca o minge alba de plan. Incarcarea paginii nu este intotdeauna instantaneu, ceea ce poate fi frustrant.

Centrul paginii este dedicat atat actiunii in joc, cat si a cartilor de sport, cu fotbal in partea de sus a teancului. Pentru fiecare meci, exista o serie de pariuri diferite in oferta, afisarea urmand mai mult de un stil de pariuri asiatic. Atunci cand selecteaza o piata, aceasta se incarca sub cea anterioara vizualizata si, prin urmare, utilizatorii trebuie sa faca clic pe pictograma cosului de gunoi din partea dreapta sus a fiecarei ligi / joc etc. pentru a sterge setul de cote.

Clientii pot accesa o sectiune extinsa de statistici (alimentata de Betradar), unde se pot gasi o cantitate mare de date pentru o gama de sporturi, permitand jucatorilor sa ia decizii de pariere mai informate.

Meridianbet are o aplicatie web care se incarca la accesarea site-ului de pe un dispozitiv mobil. Urmeaza o schema de culori asemanatoare, iar clientii pot trece intre cartea de sport si pariurile live.

Asa cum se face referire, bara de meniuri a cartilor de sport are o lista cu cele mai populare sporturi, cu cele mai mici evenimente grupate toate. Fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul pe gheata, voleiul, handbalul, tenisul de masa si schiul constituie principalele sporturi, unele dintre acestea fiind numite mai neconventionale ca sport-pilot pentru o casa de pariuri online.

Exista cote la meciurile de fotbal din 31 de tari diferite din intreaga lume, preturile fiind disponibile si pentru competitii internationale. Acoperirea fotbalului englez este de departe cea mai cuprinzatoare, cu un total de 11 ligi si 3 competitii de cupe. Actiunea germana se extinde la nivelul celui de-al treilea nivel, iar fayre-ul spaniol si italian se extind ca primele doua divizii. Exista o lipsa vizibila de a paria pe Orientul Mijlociu si jocurile din Asia – accentul este foarte mult pe Europa.

Pariurile de tenis includ cele mai importante, meciuri de tur de provocare, turul ATP si WTA. Profunzimea pietelor si acoperirea geografica a baschetului si a hocheiului sunt destul de slabe in comparatie cu majoritatea caselor de pariuri consacrate.

Știri relevante