Menu

Meridianbet pariezi mai mult pe gratis

Meridianbet pariezi mai mult pe gratis
Fondată în 2007, Meridianbet Sports este deţinută de Meridian Gaming Ltd şi este licenţiată din Malta. Pentru a respecta reglementările actualizate ale jocurilor de noroc, aceştia deţin o Comisie pentru jocuri de noroc din Marea Britanie şi, ca atare, sunt în masura legal să îşi ofere serviciile celor care sunt rezidenţi în Marea Britanie.

Meridianbet Sports este deţinută de Meridian Gaming Ltd şi este licenţiată din Malta

Pe lângă o carte sportivă, clienţii pot paria în joc şi să folosească cazinoul (jocuri de masă, sloturi, jackpoturi, video poker etc.). În acest articol trecem în revistă Meridianbet, analizând modul în care se ridică pe piaţa de case de carte online.

Marea majoritate a site-urilor de case de pariuri în zilele noastre au un design relativ omogen; o listă de sporturi în partea stângă a paginii, evenimente live la mijloc şi pariul pe partea dreaptă a paginii. Meridianbet sunt diferite, alegând un aspect original care înglobează întregul ecran. O temă albastră, albă şi gri este adoptată şi linkurile către diferitele opţiuni de pariere (carte sportivă, jocuri, cazino etc.) pot fi găsite în partea de sus a paginii.

Când faceţi clic pe cartea de sport, apare o listă derulantă, cu o serie de pictograme care indică sporturile care sunt oferite. Meniul vertical este o bară orizontală care nu listează de fapt sporturile pe nume, ci doar siglă lor mică. Sporturile majore au propria pictogramă, dar evenimentele mai mici sunt grupate împreună sub ceea ce arată ca o minge albă de plan. Încărcarea paginii nu este întotdeauna instantaneu, ceea ce poate fi frustrant.

Centrul paginii este dedicat atât acţiunii în joc, cât şi a cărţilor de sport, cu fotbal în partea de sus a teancului. Pentru fiecare meci, există o serie de pariuri diferite în ofertă, afişarea urmând mai mult de un stil de pariuri asiatic. Atunci când selectează o piaţa, această se încarcă sub cea anterioară vizualizată şi, prin urmare, utilizatorii trebuie să facă clic pe pictogramă coşului de gunoi din partea dreaptă sus a fiecărei ligi/joc etc. Pentru a şterge setul de cote.

Clienţii pot accesa o secţiune extinsă de statistici (alimentată de Betradar), unde se pot găsi o cantitate mare de date pentru o gamă de sporturi, permiţând jucătorilor să ia decizii de pariere mai informate.

Meridianbet are o aplicaţie web care se încarcă la accesarea site-ului de pe un dispozitiv mobil

Urmează o schemă de culori asemănătoare, iar clienţii pot trece între cartea de sport şi pariurile live.

Aşa cum se face referire, bara de meniuri a cărţilor de sport are o listă cu cele mai populare sporturi, cu cele mai mici evenimente grupate toate. Fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul pe gheaţă, voleiul, handbalul, tenisul de masă şi schiul constituie principalele sporturi, unele dintre acestea fiind numite mai neconvenţionale ca sport-pilot pentru o casă de pariuri online.

Există cote la meciurile de fotbal din 31 de ţări diferite din întreaga lume, preţurile fiind disponibile şi pentru competiţii internaţionale. Acoperirea fotbalului englez este de departe cea mai cuprinzătoare, cu un total de 11 ligi şi 3 competiţii de cupe. Acţiunea germană se extinde la nivelul celui de-al treilea nivel, iar fayre-ul spaniol şi italian se extind ca primele două divizii. Există o lipsă vizibilă de a paria pe Orientul Mijlociu şi jocurile din Asia – accentul este foarte mult pe Europa.

Pariurile de tenis includ cele mai importante, meciuri de tur de provocare, turul ATP şi WTA. Profunzimea pieţelor şi acoperirea geografică a baschetului şi a hocheiului sunt destul de slabe în comparaţie cu majoritatea caselor de pariuri consacrate.

Știri relevante