Merry Xmas urare traditionala si la sloturi pline de castig

Merry Xmas urare traditionala si la sloturi pline de castig

Invartiti rolele slotului video Merry Xmas de fiecare data cand doriti sa simtiti aclamatia sarbatorilor, indiferent de perioada din an. Vei intra instantaneu in spiritul sarbatorilor si va fi ca Craciunul de fiecare data cand joci titlul Play’n Go. Petreceti un timp de calitate cu Mos Craciun, renii lui si diverse decoratiuni festive si veti avea chiar sansa de a castiga niste bani in asa fel incat sa puteti cumpara cadouri din viata reala pentru cei dragi cand va sosi Craciunul.

Lansat in noiembrie 2014, Merry Xmas aduce spiritul festiv pe dispozitivele desktop, smartphone si tableta, cu imagini atragatoare, coloana sonora frumoasa si mai multe functii interesante. Jucat la cinci tamburi si pana la cincisprezece linii de plata, slotul video gazduieste un joc bonus de alegere, multiplicatori salbatici pana la x5 si optiunea Gamble, deci sunt sanse sa vi se ofere suficiente oportunitati pentru a va imbunatati castigurile de linie.

Trebuie sa recunoastem ca ecranul jocului arata destul de impresionant, cu lumanari aprinse si copaci acoperiti de zapada la periferie, in timp ce icoanele de joc proiectate in mod adecvat fac totul si mai atragator. Mos Craciun, reni, decoratiunile, clopotele, lumanarile, ceasca de ceai si batul de menta populeaza rolele in orice moment, cu cadouri infasurate si simboluri speciale multiplicatoare care completeaza lista de icoane care pot acorda castiguri decente.

Jocul ofera un total de sase denumiri de monede, variind de la 0,01 USD la 0,25 USD, iar tu il poti alege pe cel dorit facand clic pe butonul Coin Value.

Intre timp, pictogramele + si – sunt utilizate pentru a selecta numarul de linii (1-15) si numarul de monede pe linie (1-5), cu optiuni Bet Max si Redare automata disponibile.

Exista un total de patru simboluri Wild care inlocuiesc toate pictogramele jocului in afara de Bonus, cu simboluri 2x, 3x, 4x si 5x care aplica multiplicatorul corespunzator tuturor castigurilor.

Obtineti trei pictograme bonus in orice pozitie si runda principala bonus va fi declansata. Trebuie sa alegeti unul dintre aceste simboluri pentru a avea sansa de a castiga pana la 150 de pariuri totale.

Mos Craciun este pictograma cu cea mai mare plata a jocului, asa ca primeste cinci dintre acestea pe orice linie de plata activa si vei primi pana la 12.500 de credite, in functie de pariul curent pe linie.

Jucatorii pot folosi optiunea Gamble dupa fiecare victorie pentru a incerca sa isi dubleze sau sa cvadrupleze plata. Limita jocurilor de noroc este fie de cinci alegeri, fie de 2.500 de credite.

Play’n Go a lansat slotul mobil simultan cu versiunea desktop in noiembrie 2014, ceea ce s-a dovedit o strategie buna, deoarece jocul a devenit destul de popular in cazinourile mobile de atunci.

Acest lucru nu este atat de surprinzator atunci cand stim ca Merry Xmas nu isi pierde nimic din atractie atunci cand este jucat pe ecrane mai mici, cu interfata premium de utilizator, un design foarte bun si mai multe caracteristici atractive, mai mult decat suficiente pentru a face ca jucatorii de cazino sa revina pentru mai mult.

Știri relevante