Menu

Mesele exclusive Unibet de blackjack ofera senzatii tari

Mesele exclusive Unibet de blackjack ofera senzatii tari

Desi nu ar trebui sa fie neaparat o surpriza, numarul mare de mese de blackjack va va lasa rasfatati pentru alegere. Inainte de a merge mai departe, merita mentionat faptul ca blackjack-ul live dealer la Unibet este oferit atat de NetEnt, cat si de Evolution Gaming. Din pacate, am avut unele probleme la incarcarea lobby-ului de blackjack NetEnt, dar lobby-ul Evolution a functionat perfect.

In total, exista mai mult de 50 de jocuri live care ruleaza intr-un moment dat. In partea de sus a holului veti gasi mai mult de 15 mese marca Unibet cu diverse game de pariuri. Lucrul pe care l-am observat este ca majoritatea meselor, chiar si cele cu minimuri mai mici (5 si 10 ron), au game largi intre pariuri minime si maxime. De exemplu, mesele cu minimum 25 RON prezinta un pariu maxim de 12.500 RON pe mana.

Exista cateva lucruri care diferentiaza jocurile cu dealeri live Evolution marca Unibet si tabelele generice Evolution. In primul rand, veti observa ca tabelele Unibet sunt de culoare gri, in timp ce tabelele standard Evolution sunt verzi. Mai mult, fundalul este diferit si include reclame pentru Unibet, in special reclame care permit jucatorilor sa stie ca o aplicatie Unibet poate fi descarcata pe toate dispozitivele Android si iOS. Desi nu puteti vedea alte mese de blackjack si jocuri de cazino, le puteti auzi in timpul jocului, consolidand si mai mult experienta realista.

O alta diferenta intre jocurile standard Evolution si cele de la mesele marca Unibet este ca pariul maxim pe care il puteti plasa la o masa non-Unibet este de 10.000 RON; semnificativ mai mic decat 50.000 RON max. In cele din urma, merita mentionat faptul ca mesele Unibet sunt populate exclusiv de jucatori care au conturi active la Unibet.com. Tabelele generice sunt populate de o serie de jucatori dintr-o serie de cazinouri online diferite care utilizeaza software-ul Evolution. Acest lucru nu este atat de mare pentru cei mai multi, dar exista o multime de oameni care prefera sa se joace la o masa populata de cei care au si conturi Unibet.

In afara de jocurile standard de blackjack, veti gasi si Blackjack Party, care este un joc Evolution care are doi dealeri si o atmosfera de petrecere. Cu muzica redata in fundal si cu o discutie plina de viata intre cei doi dealeri si cei de la masa, jocul pune un joc distractiv pe jocul traditional.

Știri relevante