Menu

Maestro

Maestro

Maestro este detinut de Mastercard Incorporated, care este o companie americana de servicii financiare multinationale. Maestro a fost lansat de Mastercard in 1991, in parteneriat cu Europay International. Sunt obtinute de la bancile asociate si sunt legate de contul curent al titularului cardului, in timp ce cardurile preplatite nu necesita un cont bancar pentru a functiona.

Jocuri de noroc si pariuri folosind Maestro

Aceste carduri sunt emise de banci si sunt legate de contul bancar al titularului. Maestro ofera, de asemenea, carduri preplatite. Utilizatorii gliseaza cartile prin cititorii de carduri la punctele de vanzare din tara. Ca si alte carduri similare, toate informatiile sunt stocate pe cipul sau pe banda magnetica a cardului.

Spre deosebire de alte carduri, introducerea manuala a numarului cardului nu este permisa la punctele de vanzare din tara, ceea ce inseamna ca, daca cititorul de carduri electronice nu poate citi cardul Maestro, atunci tranzactia va fi refuzata. Folosirea Maestro pentru platile online este aceeasi cu orice alt card de credit sau debit.

Maestro pentru pariuri (pro si contra)

Pro:

 • Maestro este acceptat de multe case de pariuri internationale.
 • Platile cu cardul de debit Maestro nu pot depasi suma din contul dvs. bancar.
 • Cardurile preplatite Maestro au o valoare fixa. Acest lucru impiedica utilizatorii sa se extinda pe ei insisi.
 • Tranzactiile sunt sigure
 • Depozitele sunt de obicei creditate imediat in contul de pariuri al clientului.
 • Depunerile si retragerile la acest furnizor sunt usor de facut.

Contra:

 • Nu toate casele de pariuri Maestro permit folosirea cardului pentru efectuarea retragerilor.
 • Nu este posibil sa faceti retrageri inapoi la o carte Maestro
 • Unii utilizatori se pot confrunta cu taxe de tranzactie mici.
 • Nu poate fi utilizat in anumite tari (inclusiv Brazilia, China, Danemarca, Grecia, Islanda si Irlanda)
 • Daca nu va stabiliti o limita prin contul de utilizator, veti putea totusi sa va sangerati uscat.

Pas cu pas: Cum se foloseste Maestro pentru pariuri

In primul rand, trebuie sa presupunem ca aveti o carte Maestro, bani in contul dvs. bancar si ati gasit o mare casa de pariuri Maestro care ofera un bonus de depozit valabil.

 1. Conectati-va la casa de pariuri.
 2. Accesati sectiunea „Banca” si faceti clic pe „Depozit”.
 3. Daca este necesar, vi se vor solicita informatii de baza, cum ar fi valoarea depozitului si codul promotional. Urmati instructiunile si selectati „Maestro” atunci cand vi se solicita o metoda de plata.
 4. Vi se va solicita sa furnizati numarul cardului si codul securizat, printre altele.
 5. Dupa alte cateva clicuri de mouse, tranzactia dvs. va fi completa, iar contul dvs. de pariuri ar trebui sa fie creditat instantaneu, permitandu-va sa incepeti sa pariati pariurile.
 6. Cand va veni momentul pentru a va incasa castigurile, va veti conecta la contul dvs. de case de pariuri si veti accesa sectiunea bancara.
 7. Dupa ce faceti clic pe „Retragere” veti introduce cateva informatii asa cum ati facut la efectuarea depozitului.
 8. Selectati „Maestro” atunci cand vi se cere sa alegeti o metoda de plata si urmati instructiunile usoare pana la finalizarea procesului.
 9. Asigurati-va ca pastrati o inregistrare tiparita a tuturor tranzactiilor.

Taxe

Maestro este una dintre cele mai ieftine metode de plata disponibile. Casele de pariuri nu percepe nicio taxa pentru depuneri, dar cativa pot percepe o mica taxa pentru retrageri. Acest lucru depinde de cartea de sport individuala.

In multe cazuri, depozitele si retragerile Maestro sunt gratuite, insa unii utilizatori Maestro pot suporta o mica taxa pentru fiecare tranzactie. Puncterii trebuie sa se adreseze furnizorului de carduri pentru mai multe informatii.

Siguranta

Folosirea Maestro pentru pariuri este foarte sigura. Deoarece compania este detinuta de Mastercard, utilizatorii beneficiaza de aceeasi tehnologie de card de varf pe care o fac utilizatorii Mastercard.

Ca in orice alta metoda de plata, utilizatorii trebuie sa ia cateva masuri de baza, cum ar fi pastrarea codurilor PIN si a informatiilor despre carduri private.

Incarcarea contului de pariuri cu Maestro

Pentru a va procesa depozitele sau orice alta tranzactie pentru aceasta problema, veti avea nevoie de detaliile cardului dvs. bancar. De asemenea, veti avea nevoie de detaliile de conectare pentru contul dvs. de rezervare.

Primul pas este sa va conectati la contul dvs. de bookie folosind datele de autentificare proprii. Apoi accesati pagina cu detaliile contului si / sau localizati optiunea sau pagina de depozit.

Dupa ce va aflati in acea sectiune in care puteti plasa un depozit sau adaugati contul, selectati Maestro ca mod de plata. Uneori nu veti gasi Maestro ca una dintre optiuni, dar va exista un „card de debit” ca una dintre optiunile posibile. Selectati asta si apoi puteti gasi Maestro ca o sub-optiune.

Pe pagina sectiunii de plata se vor incarca diferite campuri obligatorii. Aceasta va include suma pe care doriti sa o depuneti in contul dvs. de rezervare. Nu uitati sa selectati moneda potrivita pentru tranzactia respectiva. De asemenea, vi se poate cere sa introduceti datele cardului dvs. bancar.

De obicei, va trebui sa introduceti numarul cardului dvs. Maestro, puteti gasi datele din fata si numerele pe care le puteti gasi pe partea din spate a cardului dvs. bancar.

Retineti ca cantitatea de informatii pe care trebuie sa o introduceti va varia de la un site de rezervare la altul. Unii nu vor solicita chiar sa introduceti informatiile cardului dvs. de fiecare data cand efectuati o tranzactie, dar va trebui sa inregistrati informatiile in prealabil atunci cand va inregistrati pentru un cont de rezervare. Sistemul difera de la bookie la bookie.

Dupa ce ati completat toate formularele necesare, faceti clic pe butonul „depozit” sau pe link. Dupa aceea, procesul de completare va incepe. Tocmai ati autorizat rezervarea dvs. sa retraga suma indicata de fonduri din contul dvs. bancar sau din fondurile Maestro daca le aveti (va amintiti de cele doua metode de retragere a fondurilor?).

Retrageri

Retineti ca, in multe cazuri, puteti sa va retrageti castigurile doar pe aceeasi carte sau cont Maestro cu care v-ati inregistrat si depune banii de jocuri de noroc.

Retineti ca, cu Maestro, puteti retrage pana la 5.000 de lire sterline intr-o singura tranzactie. Daca indepliniti aceste conditii, puteti continua sa va retrageti castigurile.

Primul pas este sa va conectati la contul dvs. de rezervare si sa mergeti la pagina contului dvs., apoi faceti clic pe sau selectati optiunea de retragere (da, meniurile si butoanele vor fi diferite de la o pagina a cartii de sport la alta).

Retineti, de asemenea, ca exista diferite limite de retragere pentru fiecare rezervare, asa ca retineti asta pentru mai tarziu. Va vor duce apoi la o pagina sau fereastra de unde puteti introduce suma de fonduri pe care doriti sa o retrageti. Asigurati-va ca aceasta se afla in limitele de retragere a site-ului sau altfel vor anula tranzactia.

Vi se poate solicita sa introduceti din nou informatiile bancare si detaliile de conectare ca o garantie suplimentara. Este un pas obositor, dar va pastreaza contul si fondurile in siguranta.

Apoi, veti face clic pe butonul „continua” sau pe butonul „retrage” dupa ce ati completat formularele. Restul procesului se afla acum intre rezervare si banca ta. Retineti ca este posibil sa transferati fondurile in contul dvs. intre 2 si 5 zile lucratoare.

Unele site-uri va vor trimite o notificare cu privire la finalizarea tranzactiei. Notificarea poate include, de asemenea, o data estimata de livrare. De asemenea, pot sa va trimita un e-mail de notificare, astfel incat sa va verificati casuta de e-mail.

Ce trebuie sa stii cand folosesti cardul maestro la pariuri sportive

Este gratuit sa deschideti un cont?

Este gratuit sa deschideti un cont cu acest serviciu. Dar nu il poti primi direct de la companie. Mai degraba, trebuie sa deschideti un cont bancar de la o institutie financiara din zona dvs. care distribuie un card de debit.

Exista taxe asociate cu utilizarea Maestro?

Majoritatea cazinourilor mobile nu percep o taxa atunci cand depui fonduri folosind acest tip de card de debit. Cu toate acestea, banca dvs. care a emis cardul de debit poate percepe o taxa.

Institutiile financiare nu percep taxe pentru obtinerea cardului. Dar impun taxe atunci cand consumatorii folosesc cardul in diferite tari. Pentru a cunoaste taxele bancilor dvs., va puteti consulta cu echipa sa de asistenta pentru clienti.

Cat de sigur este sa transferati fonduri folosind Maestro?

Cardul de debit Maestro este emis de Mastercard, care este o institutie bancara binecunoscuta. In acest caz, puteti fi sigur ca tranzactia dvs. cu acest serviciu este sigura si sigura.

Apoi, din nou, va depinde in continuare de cat de sigura este resursa de pariuri online cu care te ocupi. Din acest motiv, trebuie sa jucati si sa depuneti bani doar pe site-uri online legitime.

Care este suma minima pe care o pot depune prin aceasta metoda?

Suma minima pe care o puteti depune folosind cardul dvs. de debit va depinde de cazinoul mobil. Este ideal sa verificati mai intai termenii si conditiile.

Depunerile Maestro sunt instantanee?

Banii depozitati prin aceasta metoda de plata vor fi afisati instantaneu in contul dvs.

Ce se intampla daca in tara mea nu pot depune prin Maestro, exista alternative pe care le pot folosi?

Aceasta nu este singura optiune de card de debit pe care o aveti in cazinourile mobile. Daca tara dvs. nu va permite sa depuneti bani prin aceasta optiune, puteti opta pentru Visa, Visa Electron, portofele electronice, cum ar fi PayPal, Skrill si Neteller si multe altele.

Este Maestro un sistem de plata securizat?

Multi considera Maestro drept una dintre cele mai sigure modalitati de a efectua plati online. Oamenii o folosesc pentru aproape orice alta tranzactie si nu numai pentru cartile sportive. Site-urile care necesita introducerea detaliilor cardului dvs. vor fi in modul SSL, ceea ce inseamna ca acestea vor cripta totul si le vor pastra in siguranta.

Rezervatorii care utilizeaza sistemele de carduri de debit trebuie sa utilizeze masuri foarte stricte pentru a proteja datele clientilor. Incidentele persoanelor care hackesc aceste conturi sunt rare, daca exista.

Cat costa Maestro?

Cardurile de debit Maestro nu au comisioane directe, dar, deoarece sunt atasate la conturile curente, acestea pot percepe anumite servicii, asa ca verificati inainte de inregistrare.

De asemenea, cardurile preplatite Maestro nu au costuri directe, insa serviciile, cum ar fi rambursarea prin card de credit, conversia valutelor si retragerea fondurilor prin bancomat, pot fi supuse unei taxe. Din nou, acest lucru variaza in functie de furnizor, deci verificati inainte de a va alatura.

Ce este Maestro?

Maestro este unul dintre cele mai recunoscute carduri preplatite si de debit din lume. A fost creat de renumitul MasterCard Inc. in 1992 si este faimos pentru platile instantanee cu cardul online. Puteti utiliza cardul de debit oriunde vedeti un logo MasterCard. Intrucat este recunoscut ca serviciu financiar multinational, il puteti folosi in mai multe tari. Tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati cardul online sau la o banca locala, iar cardul va va fi livrat.

Știri relevante