Menu

Mici trucuri de pariere pe pietele cu marcatorii in meci

Mici trucuri de pariere pe pietele cu marcatorii in meci

In ceea ce priveste pariul, acesta este acelasi cu un jucator luat ca sub. Jucatorul a fost pe teren si astfel toate pariurile de goluri existente sunt pierdute. Daca jucatorul care este trimis are scoruri mai intai, ultimul sau oricand inainte de a fi afisat un cartonas rosu, pariul dvs. ramane in continuare si veti fi platit normal.

Oamenii care au pariat pe o remiza de 0-0, cand ar putea obtine termeni si valoare mult mai buni, mizand pe „Nu este gol”. De cele mai multe ori, piata fara goluri si scorul corect 0-0 au exact aceleasi cote, cu toate acestea, piata fara goluri de excludere, in general, exclude propriile obiective. Acest lucru inseamna ca un joc care termina 1-0, cu singurul gol fiind un obiectiv propriu va fi inca platit pe piata fara goluri, dar nu scorul corect 0-0.

Un obiectiv propriu se intampla in aproximativ unul din 50 de jocuri si pentru unele echipe nefericite sub 1/20. Daca plasati o multime de aceste tipuri de pariu, atunci in timp, veti obtine mai multa valoare de la un gol fara gol, comparativ cu 0-0. Dupa cum se spune, aveti grija de banuti….
Strategie de pariuri pentru goluri si piete alternative

Sectiunea de mai sus explica pietele si regulile majore ale obiectivelor, care se aplica, cu toate acestea, este mult mai mult de stiut pentru a obtine cele mai bune din aceste pariuri. In aceasta sectiune discutam despre strategiile de pariere pe goluri, care, daca sunt utilizate in mod sensibil, va pot imbunatati castigurile intr-o perioada de timp. Nu uitati, nicio strategie de pariere nu garanteaza un castig, dar respectand cateva reguli va puteti asigura ca obtineti cele mai bune preturi posibile atunci cand castigati.

Analizand exemplele din ultima sectiune despre ce se intampla daca jucatorul tau nu incepe sau este scos, are sens intr-adevar sa inapoiezi un jucator care este mai probabil sa inceapa si sa termine un joc; cu exceptia cazului in care aveti, aveti sentimente puternice ca un jucator va inscrie chiar daca un inlocuitor. In general, mijlocasii centrali si aparatorii sunt mai putin susceptibili de a fi subordonati cu atacanti si atacanti.

Știri relevante