Menu

Microgaming asigura cele mai bune sloturi din lume

Microgaming asigura cele mai bune sloturi din lume

Fiecare slot Microgaming are o revizuire detaliata care afiseaza punctele sale forte, punctele slabe si functiile bonus. Sub fiecare recenzie am plasat un link care te conduce la joc!

Puteti juca fiecare slot in doua moduri diferite: gratuit si pe bani reali.

Va sugerez sa jucati cateva dintre sloturi pentru a va distra inainte de a-l alege pe cel care merita sa va incasati banii!

Dupa cum spune site-ul oficial Microgaming: „Daca mananci, dormi si respiri jocuri online precum noi, ai ajuns la locul potrivit!”

Asadar, sa aruncam o privire asupra celor mai bune sloturi Microgaming pentru a juca in 2019.

In 2014, Microgaming a lansat doua aparate de jocuri Game Slot of Thrones cu aceeasi grafica. Cu toate acestea, una dintre ele avea 15 linii de plata, iar cealalta 243 de moduri de castig. Ambele sunt minunate, mai ales daca sunteti fan GOT si va ofera caracteristicile bonusului.

Mermaids Millions este un slot clasic provenit din atelierul Microgaming. Este conceput pentru a va trage in misterioasa lume acvatica.

Acesta este un slot cu cinci tambururi si 15 linii de plata. Jocul este foarte rapid si vei observa ca mulinele se invart rapid si se opresc la fel de repede.

Simbolul de imprastiere este o sirena, in timp ce versiunea masculina actioneaza ca simbolul salbatic. Pentru a activa jocul bonus, va trebui sa aterizati cel putin trei simboluri ale bonusului pieptului de comori pe linia de plata activa.

Datorita graficii ametitoare, efectelor sonore si jocului captivant, Mermaids Millions este unul dintre cele mai populare sloturi Microgaming. Slotul sau epic Microgaming a fost lansat in 2010 si este inca la fel de activ ca atunci cand era nou.

Este o versiune imbunatatita a clasicului Slot Thunderstruck, care promite jucatorilor o distractie deosebita, cu o caracteristica activata la intamplare – Wildstorm si atractia sa principala, The Great Hall of Spins.

Acest slot cu cinci tamburi 243 de linii de plata da un sens complet nou mitologiei nordice. Doar asteptati cele trei sau mai multe simboluri Bonus Hammer si pregatiti-va pentru o plimbare reala.

Supe it Up este un slot Microgaming conceput pentru a atrage toti pasionatii de masini. Cand rotiti cele cinci tambururi, masinile remodelate vor incepe sa parcheze, punandu-va in situatia de a castiga pe 25 de linii de plata.

Asemanarea dintre butonul Spin si impulsul de nitroglicerina nu este o coincidenta.

Supe it Up este unul dintre numeroasele sloturi Microgaming cu o caracteristica de joc.

Il puteti activa apasand butonul Gamble de sub role. Ghiciti culoarea corecta in jocul de prezicere a cartilor, iar castigurile dvs. se vor dubla.

Daca ghiciti costumul, castigurile dvs. vor fi de patru ori. Dar daca pierzi, banii tai vor disparea si vei reveni la jocul de baza.

Știri relevante