Miscarea cotelor pe exchange la amatori

Companiile de pariuri Multe va vor permite sa solicitati cotele pentru un pariu. Unele au functii aproape instantanee care functioneaza prin intermediul retelelor de socializare, precum twitter si facebook, unde puteti obtine cote de la comercianti in cateva minute. Puteti citi despre acestea in cererea noastra propriul articol despre cote.

Chiar daca casa de pariuri nu ofera solicitari instantanee de cote, majoritatea nu va deranja ca le veti contacta si veti solicita pretul unui eveniment. Acest lucru s-a intamplat intotdeauna, iar casele de pariuri obisnuiesc sa primeasca cote de cote prin e-mail, telefon si posta.

Cereti unui agent de pariuri sa pretuiasca orice piata va place, cel mai rau despre care pot spune ca nu. Un sfat aici este sa solicitati cote de la mai multe site-uri pentru a va permite sa obtineti cea mai buna valoare. Majoritatea pariurilor solicitate au marje ridicate incorporate din cauza riscului. De asemenea, este posibil sa aveti nevoie sa mizati o anumita suma inainte sa vi se permita sa efectuati pariul, practic pentru a face ca acesta sa merite interesul pentru rezervari.

Exchange-ul va permite sa fiti propriul dvs. bookmaker, permitandu-va sa acordati pariuri inapoi, asa cum ati face in mod normal, precum si a face pariuri la alte persoane. Daca nu puteti gasi ceea ce cautati dintr-o librarie cu cote fixe, atunci luati in considerare un schimb.

Intr-un schimb, puteti gasi adesea piete obscure si evenimente pentru care case de pariuri traditionale nu vor oferi cote. Chiar daca nu gasiti pariul pe care doriti sa il acordati, puteti stabili rezultatul opus si puteti vedea daca altcineva il va sustine.

Este posibil sa fie nevoie sa astepti sa gasesti pe cineva care sa se potriveasca cu pariul tau si exista o schimbare pe care pariul ar putea sa nu fie preluat, dar este totusi o optiune buna atunci cand nu sunt disponibile cotele traditionale.

Știri relevante