Menu

Mix de conturi pentru transmiile live la pariuri

Mix de conturi pentru transmiile live la pariuri

Acesta este unul dintre cele mai bune motive pentru a avea mai multe conturi de pariuri, deoarece puteti alege si alege unde sa pariati in functie de cine transmite. Adesea, pentru a face flux, trebuie doar sa ai un sold pozitiv sau sa ai plasat un pariu intr-un anumit interval de timp. Acest lucru inseamna ca nici nu trebuie sa plasati pariurile cu acelasi site prin care treceti. Adesea voi transmite un stream pe un singur site, dar pun pariurile mele live cu orice site are cele mai bune preturi pentru piata pe care vreau sa o sustin.

Aceasta este o noua forma de cote imbunatatite la pariurile de joc. Practic, plasati un pariu pe o piata a pariurilor cu impulsuri, cu cineva de genul 10Bet, pe un eveniment care se va intampla intr-un anumit interval de timp, cum ar fi un obiectiv in minutul urmator. Sansele pe care vi le ofera creste cu cat ceasul se apropie de final. Prin urmare, obiectivul tau este marcat dupa 55 de secunde, vei obtine mult mai mult decat daca obiectivul este marcat dupa 5 secunde.

Puteti vedea din exemplul de ecran de mai sus, exista o multime de cadre pe care le puteti alege cu diferite niveluri, in functie de momentul in care se produce scenariul.

In multe feluri, aceasta este un pic moft si nu as recomanda plasarea de pariuri pe care in mod normal nu le-ati intoarce doar pentru a utiliza instrumentul. Daca totusi plasati aceste tipuri de pariuri (cum ar fi obiectivul in urmatoarele 10 minute) in mod regulat, puteti folosi la fel de bine pariu Pulse pentru a creste profiturile pe care le veti obtine in timp.

Nu exista o formula magica cu privire la ce pariuri ar trebui sa efectuati inainte de inceperea unui eveniment fata de cele plasate odata ce evenimentul este live. Exista insa cateva sfaturi generale care pot ajuta aici in detaliu:

Daca sustineti un favorit puternic in ceva precum un joc de fotbal, spuneti Manchester United sa-l invinga pe Wigan, atunci asteptarea ca evenimentul sa fie in direct va poate oferi adesea cote mai bune. Daca United nu marcheaza pentru a spune primele 20 de minute, atunci veti vedea ca dupa aceasta data, sansele castigurilor lor sunt mai bune decat ar fi fost inainte de eveniment.

In schimb, luand exemplul precedent, daca Wigan ar obtine primul obiectiv, atunci sansele de castig al United vor fi mult mai bune. Daca credeti ca pot depasi cu usurinta un deficit cu un singur obiectiv, acesta este momentul sa le sprijiniti.

Știri relevante