Miza maxime si mine la castiguri pe case online

Non-alergatori, pariuri nule si regula 4 – Daca se creste un pret, de exemplu, pe un cal intr-o cursa, iar campul este redus din cauza descalificarii etc., atunci sansele imbunatatite pot fi reduse in conformitate cu regula 4 sau alta termenii pariului. Din nou verificati intotdeauna.

Limite de timp – Posibil cel mai important lucru de verificat cu un pariu imbunatatit. Unele rezervari vor face publicitate la un pariu cu cote imbunatatite, dar de la un anumit timp (de ex. 10:00) pariati inainte de aceasta data si nu veti obtine pretul crescut.

Termeni si conditii Ante Post – Cand luati o promisiune de pret, verificati perioada dupa care se aplica acordul. Pentru promisiunile preturilor de curse, acest lucru este in general in ziua cursei. Pariurile Ante post nu sunt, in general, incluse.

Castig / fiecare mod – Promisiunea pretului cursei de cai ar trebui sa se aplice castigului si pretului locului calului. Daca vi se ofera ¼ cote pe fiecare drum, de exemplu, va fi inca un sfert din cotele imbunatatite.

Alte tipuri de pariuri – Nu toate tipurile de pariu vor fi incluse in oferta, asa ca verificati daca plasati mai mult decat un singur castig. De exemplu, preturile imbunatatite ale castigului si ale pariurilor live nu sunt de obicei incluse.

Pariuri cu parimutuel – pariurile pe parimutuel, cum ar fi totepool, sunt peer-peer si se bazeaza pe dimensiunea bazinului in loc de cote fixe, deci nu vor fi incluse in afacere.

Pariuri de acoperire completa – Lucky 15 si alte pariuri de acoperire completa ar trebui sa fie incluse in promisiunea pretului, deoarece pretul imbunatatit ar trebui sa conteze doar ca o linie in pariul multiplu. Acest lucru ar trebui sa se aplice si acumulatorilor si altor pariuri multiple.

Piete – Pentru promisiuni de pret la alte sporturi verificati care sunt pietele incluse. Meciul de pret BetVictors acca, de exemplu, a inclus doar pietele de pariuri pentru fotbal.

Selectii – Daca luati o garantie a pretului acumulatorului, verificati numarul minim si maxim de alegeri, aceasta se refera de asemenea. De asemenea, verificati ce se va intampla daca combinati selectii din alte sporturi, de ex. daca exista o garantie multipla de peste 5 picioare si plasati un numar de 6 ori, desi o selectie este tenis, garantia se va aplica in continuare la celelalte 5 selectii de fotbal?

Mize maxime / minime – Poate fi o miza maxima sau intr-adevar minima la care se va aplica promisiunea de pret. Merita sa verificati in avans.

Știri relevante