Menu

Modalitate eficienta de pariere pe live

Fiecare site de pariuri online pe care il oferim pe pietele de joc, dar nu orice sport sau eveniment poate fi acoperit. In general, daca verificati o piata, site-urile pre-eveniment vor indica ce linii vor fi disponibile odata ce incepe evenimentul. De exemplu, in ecranul de mai sus puteti vedea pietele cu un simbol al ceasului care indica ce pariuri vor fi in direct.

Majoritatea site-urilor de pariuri au aparut pe pietele de jocuri pe pagina lor de pornire, acestea vor include meciuri importante de fotbal etc., dar pentru o lista completa de evenimente va trebui sa vizitati sectiunea de pariuri live. Acest lucru este de obicei foarte important in bara de meniu.

Structura sectiunii live va varia in functie de site. Multe marci ofera puntorilor cu multiple optiuni de vizualizare diferite pentru a va permite sa va filtrati pariurile in functie de categoriile dorite. Cel putin cel putin ar trebui sa vedeti ce evenimente sunt live acum, ce urmeaza sa fie live in continuare si pietele defalcate prin sport. Unele site-uri va vor oferi un program live si vor indica, de asemenea, ce sporturi vor fi transmise si daca vor fi disponibile numerar.

Plasarea unui pariu dupa ce ati gasit piata dvs. nu este diferita de a paria inainte de eveniment. Adaugati pariurile la pariul dvs., selectati miza si trimiteti. Ceea ce este diferit este ca pariul nu va fi plasat instantaneu, va exista un interval de timp in timp ce site-ul de pariuri verifica daca sansele s-au schimbat. Daca cotele nu s-au schimbat, pariul dvs. va fi plasat, daca va avea, veti fi intrebat daca doriti sa acceptati noile cote. Prin urmare, pariurile nu sunt instantanee si ar trebui sa incercati sa pariati pariuri cu cel putin 30 de secunde inainte de a le dori.

Nu exista nicio garantie ca pietele dvs. vor fi intotdeauna live. In timpul perioadelor extrem de schimbatoare intr-un joc, in special cel mai aproape de rezultat, este posibil sa vedeti ca pietele sunt suspendate. De exemplu, daca exista o lovitura libera in afara careului intr-un joc de fotbal, atunci multe piete vor fi suspendate (rezultat, scor, urmatorul gol, etc.) pana cand se cunoaste rezultatul loviturii libere. Majoritatea pariurilor live trebuie sa fie plasate in perioadele de joc deschis pentru a fi acceptate. Daca astepti un colt, o penalizare etc., vei vedea ca piata este suspendata in acest timp.

Gasirea pietelor live, mai ales daca nu liniile principale, poate dura timp. Prin urmare, va recomandam sa gasiti pariul in avans si sa lasati pagina respectiva sau ecranul deschis pana cand este gata sa efectuati un pariu. De asemenea, va ajuta sa gasiti o casa de pariuri cu o interfata care va place pe dispozitivul pe care doriti sa il utilizati. BetVictor, asa cum am mentionat anterior, sunt site-ul meu preferat pentru a gasi piete rapid si cel cu care aleg sa pariez atunci cand trebuie sa pariez rapid.

Știri relevante