Menu

Modalitate simplă de a juca la loterii

Modalitate simpla de a juca la loterii

LOTO GRECIA este o loterie de genul 20 din 80

Ceea ce înseamnă că de fiecare dată sunt extrase 20 de numere, de la 1 la 80. Chiar şi aşa, puteţi alege maxinm 15-16 numere pe bilet şi puteţi juca maxim 8 numere pe combinaţie. Cu alte cuvinte, sistemele maxime alese pot să fie 8/15 sau 8/16. Doar în cazul în care aţi fi pariat la loteria greacă, aţi fi putu juca bilete standard care să conţină 20 de numere, dar şi în acel caz combinaţia maximă câştigătoare conţine 10 numere.

Extragerile la loteria greacă au loc zilnic, din 5 în 5 minute, între orele 09, 00-22, 00. Asta se traduce prin faptul că puteţi plasa pariuri în orice moment al zilei, iar în maxim 20 de minute veţi şti rezultatele extragerii. Sau puteţi plasa o serie de extrageri, deoarece au loc 12 extrageri pe oră, asta însemnând că aveţi mai multe şanse de câştig. Trebuie să ştiţi că la Casa de pariuri miza minimă pe bilet este de 1 RON.

Aveţi o opţiune rapidă, cu ajutorul căreia puteţi selecta numerele extrase cel mai des şi de a vedea cât de des a fost extras un număr la ultimele extrageri. Dar trebuie avut în vedere că nu se ştie cât de eficiente sunt aceste opţiuni, pentru ca atunci când vreţi să alegeţi să vi se selecteze automat cele mai frecvente 5 numere, cele 2 opţiuni aleg numere complet diferite. Un motiv ar putea fi faptul ca se iau în considerare ultimele 20 de extrageri, o opţiune, iar cealaltă ar putea selecta ultimele 10 extrageri.

Puteţi juca orice sisteme doriţi, dar fără a avea mai mult de 10 numere pe bilet.

Verificarea biletelor jucate pe Loto Grecila la Casa de pariuri, o puteţi face pe site-ul Casa de pariuri în secţiunea ‘Rezultate”, unde puteţi vedea ce numere au ieşit. Rezultatele sunt afişate foarte rapid, de regulă după 20 de minute de la extragere. De asemenea, puteţi consulta în timp real rezultatele de la Loto Grecia, fiecare extragere fiind afişată în timp real.

Știri relevante