Modalitate simpla de a juca la loterii

LOTO GRECIA este o loterie de genul 20 din 80, ceea ce inseamna ca de fiecare data sunt extrase 20 de numere, de la 1 la 80. Chiar si asa, puteti alege maxinm 15-16 numere pe bilet si puteti  juca maxim 8 numere pe combinatie. Cu alte cuvinte, sistemele maxime alese pot sa fie 8/15 sau 8/16. Doar in cazul in care ati fi pariat la loteria greaca, ati fi putu juca bilete standard care sa contina 20 de numere, dar si in acel caz combinatia maxima castigatoare contine 10 numere.

Extragerile la loteria greaca au loc zilnic, din 5 in 5 minute, intre orele 09, 00-22, 00. Asta se traduce prin faptul ca puteti plasa pariuri in orice moment al zilei, iar in maxim 20 de minute veti sti rezultatele extragerii. Sau puteti plasa o serie de extrageri, deoarece au loc 12 extrageri pe ora, asta insemnand  ca aveti mai multe sanse de castig. Trebuie sa stiti ca la Casa de pariuri miza minima pe bilet este de 1 RON.

Aveti o optiune rapida, cu ajutorul careia puteti selecta numerele extrase cel mai des si de a vedea cat de des a fost extras un numar la ultimele extrageri. Dar trebuie avut in vedere ca nu se stie cat de eficiente sunt aceste optiuni, pentru ca atunci cand vreti sa alegeti sa vi se selecteze automat  cele mai frecvente 5 numere, cele 2  optiuni aleg numere complet diferite. Un motiv ar putea fi faptul ca se iau in considerare ultimele 20 de extrageri, o optiune, iar cealalta ar putea selecta ultimele 10 extrageri.

Puteti juca orice sisteme doriti, dar fara a avea mai mult de 10 numere pe bilet.

Verificarea biletelor jucate pe Loto Grecila la Casa de pariuri , o puteti face pe site-ul Casa de pariuri in sectiunea ‘Rezultate”, unde puteti vedea ce numere au iesit. Rezultatele sunt afisate foarte rapid, de regula  dupa 20 de minute de la extragere. De asemenea, puteti consulta in timp real rezultatele de la Loto Grecia, fiecare extragere fiind afisata in timp real.

Știri relevante