Menu

Modalitatea de deschidere a contului la Unibet

Modalitatea de deschidere a contului la Unibet

Cum sa va conectati la contul dvs. pe site-ul Unibet.

Unibet este lider global in industria jocurilor de noroc online si pana in prezent, are peste 16 milioane de clienti din tari din intreaga lume. Acest cazinou ofera o gama uimitoare de aplicatii premiate, de la pariuri sportive, cazino, poker si produse de bingo, care pot fi redate instantaneu pe dispozitive mobile si tablete.

Unibet →Unibet →

 

Inscrierea

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti inainte de a va inscrie pe site-ul Unibet este sa va asigurati ca aveti peste 18 ani! Odata ce ti-ai verificat data nasterii si ai varsta necesara, atunci esti bine si bine sa mergi! Faceti clic pe butonul „Inscrieti-va acum”, care se afla in sectiunea din dreapta sus a site-ului. Vei fi apoi dus pe o pagina unde trebuie sa completezi destul de multe detalii, cum ar fi numele complet, data nasterii, adresa de e-mail, tara, numarul de telefon, precum si numarul de casa al adresei tale de acasa. Completati aceste campuri obligatorii, apoi trebuie sa creati un nume de utilizator si o parola.

Numele de utilizator trebuie sa aiba intre 6-15 caractere si sa nu contina accente sau spatii. In mod similar, parola trebuie sa fie cuprinsa intre 4-30 caractere, fara spatii si merita sa ne amintim ca parola este sensibila la litere mari si mici. De asemenea, puteti selecta moneda dvs. pe aceasta pagina si exista o gama larga de valute din care sa alegeti. Este foarte important sa oferiti un raspuns la o intrebare de securitate selectata, cum ar fi locul in care v-ati nascut sau numele primei scoli, deoarece acest lucru va va ajuta daca uitati parola in viitorul apropiat cand va conectati la contul dvs.

Autentificare

Imediat ce v-ati creat contul, detaliile noului dvs. cont Unibet vor fi trimise la adresa de e-mail pe care ati furnizat-o. Cand va conectati la site-ul Unibet pentru prima data, vi se va da optiunea de a va depune in contul dvs. Jucatorii pot alege dintre o varietate de optiuni de plata, precum cardul de credit, Skrill, PayPal, Paysafe si Neteller. Este bine sa stiti ca toate depozitele sunt fara comision Imediat ce depui niste fonduri, poti incepe sa joci cateva sloturi in cazinou si speram ca vei primi un placut placut nu inainte de prea mult timp.

Știri relevante