Modaliti de gestionare a banilor in pariuri sportive

Modaliti de gestionare a banilor in pariuri sportive

Daca folosesti banii cu intelepciune, esti pe drumul spre succes. Daca nu, te asteapta doar falimentul. De aceea este nivelul 2 al scolii de pariuri unde veti afla totul despre gestionarea banilor si cum sa mergeti inainte de la primul pariu. Majoritatea caselor de pariuri pentru incepatori acorda putina atentie acestui factor. Dar aceasta este o greseala uriasa, intrucat gestionarea corecta a fondurilor bancare determina succesul si esecul. Nu va ganditi la contul dvs. bancar ca la o suma pe care o puteti creste in orice moment cu cardul de credit.

Cum sa gestionezi banii la pariurile sportive

Cand pariati, trebuie sa tratati banii la fel ca in viata reala – este de fapt o investitie. Si daca investiti undeva, doriti sa castigati bani si, bineinteles, nu puteti investi atat de mult incat ati pune in pericol, de exemplu, plata unui credit ipotecar sau diverse costuri de trai.

Totul depinde de cat de responsabil puteti gestiona banii

Conceptul de gestionare a banilor este folosit nu numai de pariorii profesionisti, ci si de comerciantii, investitorii, proprietarii de afaceri, jucatorii de poker, jucatorii profesionisti si, nu in ultimul rand, de tatii si mamele care au grija de gospodarie. Dupa cum puteti vedea, gestionarea banilor este alfa si omega din viata noastra. Chiar si un copil mic care a primit 5 RON de la parinti pentru a cumpara niste dulciuri se confrunta cu o alegere – ar trebui sa cheltuiasca 5 RON pentru acadele si bomboane de ciocolata sau ar trebui sa pastreze 2 RON pentru a juca un joc video?

Nu este dificil sa inveti cum sa gestionezi corect banii (nu numai atunci cand pariezi). Odata ce iti dai seama ca acest concept este foarte important si stapanesti principiile de baza, te vei apuca de calea cea buna – calea spre succes.

Gestionarea banilor de pariuri consta in esenta din doi factori:

  • Suma initiala pe care ati stabilit-o pentru pariuri – contul dvs. de plata initial.
  • Gestionarea continua a sumei definite.

Vom discuta acesti doi factori fundamentali mult mai detaliat in restul acestei sectiuni. Acest lucru va va oferi o baza buna pentru gestionarea viitoare a bankroll-ului dvs.

Cunostintele dvs. despre gestionarea bankroll-ului vor fi testate in mod repetat de-a lungul carierei de pariuri, deoarece veti intalni ocazional situatii care va testeaza vointa, precum si disciplina. Daca veti afla cum sa va gestionati fondul chiar de la inceput, veti trece aceste teste. Ai de ales daca vei fi castigator sau invins. Multi oameni ignora importanta gestionarii bankroll-ului si ajung sa se rupa – invata din greselile lor!

Nu faceti erori stupide de judecata facute de un procent mare de parti. Amintiti-va ca statisticile sunt impotriva dvs. – s-a dovedit ca aproximativ 90% dintre pariori pierd pe termen lung. Folositi caderea lor ca piatra de temelie catre o cariera de parior profesionist. Pentru o cariera intr-o industrie de miliarde de dolari, care recompenseaza pe toti cei care au efortul si disciplina. Evitati cele mai frecvente greseli ale incepatorilor (precum si ale multor avansati) si pasiti in directia corecta.

Știri relevante