Menu

Modificarea pariurilor disponibila la tot mai multe case

Instrumentul va permite sa eliminati selectiile din acumulatoarele active de fotbal inainte ca jocurile sa se termine sau sa se inchida pietele si este disponibil pentru duble de pana la 14 ori.

Cu Betfair Editeaza Acca mea atunci cand elimini o selectie, anulezi efectiv primul tau pariu si apoi plasezi un al doilea pariu cu mai putine selectii folosind valoarea cash out din primul pariu.

Functia de editare este disponibila pentru orice acumulatori de fotbal care au si functia de incasare. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul Betfair de mai jos.

Betano are functia, cunoscuta sub numele de Add2Bet, care va permite sa adaugati cat mai multe selectii noi doriti la un pariu deschis existent. Facilitatea este deschisa oricarei pariuri care ofera bani cash.

Cand adaugati in noua dvs. selectie, pariul este recalculat cu valoarea de numerar folosita ca noua miza.

Spre deosebire de versiunea Betfair, nu puteti elimina inca pietele cu 10bb, dar totusi, acest lucru va ofera mai mult control pentru a schimba pariurile decat cu multe alte site-uri. Avantajul functiei Betano este ca il puteti folosi la orice pariuri cu numerar disponibil, nu doar pe pietele de fotbal.

Posibilitatea de a schimba un pariu dupa ce ai plasat-o este o caracteristica care nu este disponibila cu majoritatea site-urilor de pariuri. Exista cateva case de pariuri online de top (enumerate mai sus), care va vor permite sa editati un pariu dupa ce acesta a fost plasat, iar atunci cand este disponibil, acest lucru va pune cu siguranta mai mult control in mainile punterilor. La fel ca majoritatea lucrurilor din viata, cu toate acestea, acest lucru nu vine fara costuri.

Daca adaugati la un pariu inainte de inceperea evenimentului, nu exista niciun cost suplimentar de care sa va faceti griji. Acestea va vor permite sa adaugati selectii la un pariu pre-meci existent, fara nicio penalizare la miza dvs.

Daca totusi editati un pariu live, exista unii factori de care trebuie sa stiti pentru a va asigura ca beneficiati la maxim de functie.

Cand editati un pariu live, efectuati anularea primului pariu, preluand suma incasata, apoi plasati imediat un al doilea nou pariu.

Bookies-urile construiesc marje in pariuri, astfel fac profit, astfel incat, in acest scenariu plasand doua pariuri, platiti o marja dubla. Prima marja este platita atunci cand ati plasat pariul initial si apoi din nou dupa modificare.

Desigur, daca va ganditi la asta, are sens. Site-urile de pariuri furnizeaza instrumente precum cash out si editarea pariurilor, pentru a oferi celor care opteaza mai multe optiuni, dar acestea nu sunt libere de a rula si nu sunt libere de orice risc pentru casa de pariuri.

Știri relevante