Modul de verificare bilet pe Mozzartbet

Compania Mozzartbet verificare bilet este una dintre cele mai importante companii de pariuri si jocuri sportive din Europa de Est. Compania Mozzartbet verificare bilet opereaza cu succes in Serbia, Romania, Republica Srpska si Macedonia, cu peste 600 de sucursale si aproximativ 2.500 de angajati, oferind 50.000 de cote pentru mai mult de 5000 de evenimente zilnic.

Compania a creat un sistem complet de informatii pentru productia, intretinerea si modernizarea software-ului de suport care permite conectarea in siguranta a unui numar mare de birouri de pariuri in conditii de infrastructura de telecomunicatii relativ nedezvoltate.

Compania Mozzartbet verificare bilet a infiintat si un club de loialitate cu peste 1600000 de membri in patru tari, revista sportiva Mozzartbet verificare bilet Sport si portalul sportiv cu acelasi nume. Prin intermediul celei de-a doua linii de productie, compania Mozzartbet verificare bilet a dezvoltat masini de slot si terminale de pariuri care indeplinesc complet standardele estetice si raspund nevoilor clientilor din industria de jocuri locale.

Mozzartbet verificare bilet Bet si EGT Interactive au incheiat un parteneriat pe termen lung dupa incheierea acordului lor. Acesta din urma va oferi portofoliului sau complet de sloturi video premium celor dintai, dupa cum au confirmat ambele parti. Acordul a fost incheiat chiar inainte de spectacolul de jocuri majore de la Belgrad, Serbia: Belgrad Future Gaming.

CEO-ul EGT Interactive, Todor Zahariev, a declarat: „Serbia este o piata importanta pentru noi si a fost pe foaia de parcurs pentru dezvoltarea strategica in ultimele luni. Avand la bord un operator ca Mozzartbet verificare bilet Bet este un mare privilegiu si cu siguranta ne va consolida prezenta pe piata, deoarece asteptam cu nerabdare sa livram portofoliul nostru de jocuri catre baza de clienti. “

Directorul de comunicatii corporative al operatorului sarb, Borjan Popovic, a declarat: „Acordul cu EGT Interactive arata ambitiile Mozzartbet verificare bilet Bet in domeniul sloturilor video premium, precum si dorinta noastra de a oferi cele mai bune din aceasta tehnologie clientilor din Serbia . Suntem siguri ca sloturile si jocurile, bazate pe strategia atractiva Return-to-Player (RTP), vor fi un succes major ”.

Știri relevante