Money Train cat castig va poate aduce un tren la slots

Money Train cat castig va poate aduce un tren la slots

Money Train este un slot de la Relax Gaming care a aparut candva anul trecut si a atras o atentie imensa intre jucatori, in principal pentru ca o multime de streameri de cazino promoveaza si joaca acest joc si primesc hituri nebunesti. Au fost multe ocazii in care jucatorii au castigat oriunde de la 1000x la 4000x castiguri de pariu si, bineinteles, acest lucru mi-a starnit si interesul de a incerca acest slot.

Jocul in sine imi aminteste putin de slotul Dead or Alive pur si simplu datorita temei rangerului. Are 40 de linii de plata si imi place foarte mult faptul ca poti paria doar 10 centi pe rotire. Trebuie sa recunosc, insa, jocul este foarte simplu si nu ma bucur in mod deosebit de jocul de baza, deoarece, in afara de simbolurile salbatice, nu exista niciun bonus suplimentar. Cu toate acestea, exista, desigur, steaua principala a rundei bonus, cu potentialul de castig infam.

Exista 2 moduri de a declansa runda bonus – fie cu simboluri bonus pe rolele 1, 3 si 5, fie prin achizitionarea caracteristicii pentru pariul 80x. Un lucru care imi place la jocurile Relax este ca mai multe dintre jocurile lor care au bonus de cumparare sunt mai putin costisitoare in comparatie cu sloturile Blueprint care costa 100x pariu pentru functia de cumparare.

Dar, cu toate acestea, am sentimente mixte cu privire la optiunea de cumparare, deoarece poate fi destul de captivanta – urmarind un castig mai mare sau cumparand mai multe functii pentru a acoperi pierderile, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu am jucat acest joc de ceva vreme.

Acest joc este cu siguranta foarte volatil, de unde si potentialul sau de castig. Nu am avut niciodata un bonus organic la acest joc, dar am achizitionat functia de mai multe ori, fie cu pariuri de 10 sau 20 de centi. Pentru aceasta, primesti 3 rotiri gratuite, unde trebuie sa obtii casete multiplicatoare violete, colectionari sau simboluri de arma care pot multiplica castigul existent, dubleaza-l, tripleaza-l si asa mai departe, cu un castig maxim posibil de 20000x pariu.

Si de fiecare data cand aterizeaza un nou simbol, suma rotirilor gratuite se va reseta la 3. Imi place foarte mult conceptul rundei bonus, este ceva ce nu mai vazusem inainte de acest joc, dar experienta mea personala ma face sa stau departe de el. Doar de doua ori din multe ori am castigat peste 100 de pariuri, am avut multe runde bonus cu oriunde de la 10x-30x pariu castigat, rareori mai mult.

Si, bineinteles, dupa ce am avut o runda bonus proasta, sper ca urmatoarea va fi mai buna si voi cumpara alta, care de obicei plateste aceeasi suma mica. Prin urmare, tocmai mi-am dat seama ca nu este un joc care imi place sa joc, deoarece nu am avut niciodata o experienta buna.

In general, inteleg cu siguranta de ce multi jucatori se bucura de acest joc, dar incerc sa il joc foarte rar doar pentru a vedea daca este de buna dispozitie. Imi place faptul ca are mize minime reduse, iar designul este bun, totusi, avand optiunea de cumparare bonus, as recomanda cu siguranta sa fii atent cu ea, deoarece poate crea dependenta.

Știri relevante