Monkey Madness un slot simplu si plin de surprize

Monkey Madness este un alt slot clasic vechi, alimentat de Pragmatic Play si care prezinta toate elementele esentiale necesare pentru un joc captivant si extrem de plin de satisfactii. Lansarea funky se mandreste cu imagini animate de inalta calitate, cu maimutele tampite din jungla africana. Titlul poate fi redat pe toate dispozitivele de la 0,09 USD pana la 45 USD pe rotire, in timp ce premiul cel mai mare oferit este de 111x pariul tau.

Monkey Madness vine cu 3 role, 3 randuri si doar 9 linii de plata. Inainte de a intra in jungla, este recomandabil sa setati pariul care poate fi cuprins intre 0,09 USD si 45,00 USD pe rotire. Pentru a regla miza, faceti clic pe butonul Coin Value care merge de la 0,01 $ la 0,50 $ si selectati un numar de monede intre 1 si 10. Daca doriti sa rotiti rolele fara intrerupere pentru un numar ales de ori, apasati optiunea Redare automata. In cele din urma, faceti clic pe Rotire pentru a seta rolele in miscare.

Mulinele gazduiesc simboluri legate de teme, cum ar fi cocktail-uri de cocos, ananas, banane, tobe si tucani. Simbolul Wild este reprezentat de o maimuta si actioneaza, de asemenea, ca multiplicator pentru castigurile tale. Asa cum v-ati astepta, maimuta este cel mai satisfacator simbol pe setul de role, acordand premiul cel mare de pana la 5.000 USD pentru o linie de 3. Wilds va inlocui toate celelalte simboluri pentru a forma un castigator.

Avand in vedere ca acesta este un slot clasic, cu greu va puteti astepta la caracteristici Bonus moderne sau simboluri speciale, cum ar fi rotiri gratuite, jocuri de picking sau Scatters. Pentru a fi mai precis, slotul se refera la Monkey Wilds si sunt esentiale pentru obtinerea unui premiu important. Pot aparea pe toate rolele, inlocuind toate celelalte simboluri pentru a finaliza un castig. Daca un singur Wild contribuie la castig, castigatorul va fi inmultit cu 3x. Daca aveti norocul de a avea doua simboluri Wild substituind intr-o combinatie castigatoare, soldul dvs. va fi supus unui multiplicator de 9x. In plus, alinierea a trei dintre ele pe o linie de plata activa iti va oferi cel mai mare Jackpot fix de 111x pariul tau.

Monkey Madness este o oferta cu varianta redusa, cu un randament mediu la jucator (RTP) de 96,53%. Asta inseamna practic ca va puteti astepta la victorii mai mici, dar la intervale regulate. Daca va plac sloturile clasice cu reguli simple si simple, atunci acest joc va fi cel mai probabil ceasca dvs. de ceai. In plus, titlul satisface cu siguranta nevoile incepatorilor din universul sloturilor, of erind o introducere buna si o multime de distractie!

Știri relevante