Moon Princess pana si printesele te ajuta sa castigi la slot

Play N ’Go’s Moon Princess este un slot video cu varianta mare, cu 20 de linii de plata, 5 role, care plateste un jackpot non-progresiv de top de 1.000 de monede. Miza minima pe rotire este de 20 de pence pana la 100 GBP. Sloturile pot fi jucate gratuit sau in numerar real pe telefoanele mobile sau desktopurile PC-ului la cele mai bune cazinouri Play N ’Go. Este plin de multe jocuri bonus in joc si animatii vizuale colorate.

Moon Princess este un slot japonez cu tema manga, bazat pe un super erou celest (Sailor Moon) si 3 printese (Love, Storm si Star). Fundalul rolelor este incadrat intr-o afacere purpurie.

Moon Princess prezinta un mecanic interesant de joc cunoscut sub numele de „Simbol Drop”, care ofera victorii succesive la fiecare rotire, impreuna cu un multiplicator in crestere de pana la 20x! Acesta vine cu un mod „Girl Power” in care simbolurile sunt transformate de printese – simbolurile sunt distruse si salbaticele sunt adaugate la role.

Sloturile ofera un procent mediu de revenire la jucator (RTP) de 95,2%. Simbolul care plateste cel mai bun pret in numerar este salbaticul (Luna), 5 dintre acestia la pariul maxim platesc pariul de 50 de ori pe linia ta.

Rolele pot fi rotite de la 20 de pence pana la 100 GBP pe rotire. Acesta este jocul perfect pentru rolele mari, din pacate, nu este binevenit la bankroll-urile mici.

Moon Princess este un slot volatil care se joaca pe o grila de 5 × 5; se plateste atunci cand atingi 3 sau mai multe simboluri, acestea pot fi aliniate vertical sau orizontal. Cand are loc o plata, simbolurile care contribuie sunt eliminate de pe role de simbolurile ramase care coboara in locurile goale. Drept urmare, va ofera posibilitatea de a castiga in plus.

Modul de rotiri gratuite este declansat atunci cand este eliminata intreaga grila de simboluri, care va ofera apoi o alegere de trei optiuni de rotiri gratuite. Rotirile gratuite sunt acordate dupa cum urmeaza:

Printesa Dragostei iti acorda 4 rotiri gratuite, Printesa Stea premiaza 5 si Printesa Furtuna acorda 8 rotiri gratuite.

Pe durata rotirilor gratuite, modul „Princess Girl Power” este activ, este o caracteristica de cracking, deoarece se declanseaza de fiecare data cand lovesti o rotire pierduta. In cazul in care obtineti castiguri consecutive, multiplicatorul poate ajunge pana la 20x!

Se vor da rotiri suplimentare gratuite daca reusiti sa completati „Contorul de pe ecran” (2 pentru Storm, 3 pentru Star si 4 pentru Love). Acest lucru se poate face de cateva ori pana cand atingeti un total de 20 de rotiri gratuite. Daca reusiti sa eliminati grila, puteti castiga un premiu extraordinar de 100 de ori pe pariul dvs. pe linie.

Știri relevante